PC Press - Sve(t) je marketing

Šest godina sajta Recepti i kuvar online pretočeno u Festival Testival

Krajem februara ove godine sajt Recepti i Kuvar online puni šest godina postojanja. Jedno od TOP50 online mesta za 2015. godinu, ovaj put čini neizostavni deo organizacije jedinstvenog Festivala testa, testenine i hleba TESTIVAL 2020.

Jedan od glavnih događanja na TESTIVALU 2020 biće i izbor najboljeg tradicionalnog recepta, koji će se odvijati po šesti put, a u konkursu učestvuju najbolji recepti koji su objavljeni na sajtu Recepti i Kuvar online tokom 2019. godine.

Stručni žiri će ocenjivati najbolje tradicionalne recepte, postavljene na online plaftormi sajta Recepti i Kuvar online, a posetioci Fejsbuk stranice mogu da glasaju preko postavljene aplikacije. Učesnike konkursa očekuju unikatni i vredni pokloni.

Šta je to TESTIVAL 2020?

TESTIVAL 2020, uz pomoć sajta Recepti i Kuvar online i u partnerskoj organizaciji sa Dorćol Platz-om, ima za cilj da predstavi male proizvođače testa, testenine i hleba, otkrije skrivene prednosti i prognozira budući razvoj etnogastronomije. Događaj je zamišljen kao jedinstvena mešavina prodajne izložbe, dvadesetak inspirativnih predavanja i niza „testivalskih“ radionica dopunjenih show cookingom. Nezaobilazni deo poruke TESTIVALA 2020 je da se od zaborava sačuvaju tradicionalni recepti.

Na prodajnoj izložbi će 30 izlagača ponuditi svoje proizvode po akcijskim cenama. U međuvremenu će na svakih pola sata ili sat naizmenično teći stručna predavanja i kulinarske radionice, i to oba dana TESTIVALA.

Među izlagače, koji će nuditi svoje savršeno izrađene proizvode od testa, umešaće se i Turistička organizacija opštine Ražanj. Ona će, pored očekivano bogate gastronomske ponude, predstaviti i ražanjsko crepuljarstvo, uz pripremu lepinjica i pečenje u crepulji, na tradicionalni način. Ovaj ponos Ražnja je početkom decembra 2019. upisan u listu Nacionalnog registra za nematerijalno kulturno nasleđe Republike Srbije.

Raznovrstnost i kvalitet izlagača pokazaće koliko je gastronomska tradicija Srbije očuvana, a izlagači će imati priliku, da osim prodaje svojih proizvoda i komunikacije sa krajnjim kupcima, međusobno razmene iskustva, recepte, savete i ideje. Više detalja možete pronaći na sajtu: www.testival.rs.

Facebook komentari:
PC Press - Telefoni, leto 2020

Tagovi: , , ,