SHOPPSTER – kupuj pametnije 24/7

Shoppster je najveća online i TV prodavnica u regionu i donosi udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada. Posvećen kupovini iz udobnosti doma 24 h dnevno, Shoppster TV je dostupan na SBB digitalnim platformama EON i Total TV, kao i na NetTV Plus za gledaoce u dijaspori!

PCPress.rs Image

Shoppster – idealno mesto za kupovinu…

Shoppster nudi više od 60.000 proizvoda i preko 1.500 brendova, među kojima su Bosch, Samsung, Nespresso, Metalac, Lenovo, Gorenje, P….S…. Fashion, Lego, Mattel, Pampers, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji život i linija Praktična žena, kreirana u saradnji s TV voditeljkom Natašom Pavlović. Ponuda proizvoda, koja se stalno širi, prilagođena je svačijem džepu, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.

Pored online usluge, Shoppster nudi i mogućnost naručivanja putem telefona pozivom na broj 011 45 45 400 za korisnike u Srbiji. Sigurnu, brzu i jednostavnu kupovinu dodatno omogućava i praćenje pošiljke, besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka gabaritnih pošiljki preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na „paketomatima” kurirske službe D Express na 30 lokacija u Beogradu.

PCPress.rs Image

Takođe, Shoppster je neka vrsta personalnog asistenta prilikom kupovine jer prati interesovanja korisnika i na osnovu toga preporučuje druge proizvode koji bi se možda dopali tom istom korisniku. Na taj način je kupovina olakšana, ali i još brža, jer nema više gubljenja vremena na traženje proizvoda koji nam se dopadaju – Shoppster to radi za nas.

Sada, kad manje nego ikad idemo u tržne centre i prodavnice, nemamo pored sebe prodavca s kojim možemo da se konsultujemo, a odluku o kupovini donosimo na osnovu slika – zar ne bi bilo dobro da imamo nekoga ko te proizvode može da proba za nas i postavi sva pitanja koja bi i nas zanimala? Upravo to rade voditelji Shoppster TV kanala posvećenog kupovini. Kako odabrati adekvatan model bele tehnike, na koje funkcije obratiti posebnu pažnju ili kako biti sam svoj majstor – sve to i još mnogo drugih tema Shoppster TV svakog dana obrađuje za vas.

…ali i za prodaju!

Nakon otvaranja online prodavnice i prvog specijalizovanog prodajnog TV kanala, Shoppster je pozvao i sva mikro i mala preduzeća da prodaju svoje proizvode na shoppster.com i Shoppster TV kanalu, sa željom da podstakne razvoj lokalne ekonomije i domaćih firmi.

PCPress.rs Image

Uz nove mogućnosti prodaje, sva mikro i mala preduzeća imaju i podršku Shoppster tima za marketing i online koji im pomaže da što kvalitetnije uđu na e-tržište, plasiraju svoju ponudu, osiguraju rast, stignu do što više kupaca i budu spremni i za TV prezentaciju. Sve vendore na shoppster.com očekuje jednostavno, pouzdano i bezbedno poslovanje.

Shoppster smart – program lojalnosti

I to nije sve. Shoppster se trudi da svakodnevno donosi pogodnosti i neverovatne cene za svoje korisnike i zato je pokrenuo svoj program lojalnosti Shoppster Smart, u koji se ulazi i bez prethodne kupovine, ali koji sve kupovine nagrađuje. Pogodnosti možete da počnete da koristite već danas, registracijom na sajtu shoppster.com.

PCPress.rs Image

Shoppster Smart ima tri nivoa nagrađivanja: Smart, Smart Plus i Smart Connect. Što više kupujete, bliži ste sledećem nivou koji sa sobom donosi nove pogodnosti. Poslednji nivo donosi i najviše pogodnosti, a on je rezervisan samo za SBB i NetTV korisnike.

Shoppster uvek nudi više. Kupujte pametnije i ostvarite popuste.

Sve informacije o otvaranju svoje radnje 24/7 na shoppster.com možete pronaći na ovom linku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,