ERP 2024

Siemens: IT rešenja za Disaster Recovery

Siemens-disaster-recovery-solutions Kompanija Siemens d.o.o. Beograd će predstaviti svoj pristup Disaster Recovery (D/R) rešenju 12. februara 2009. godine sa početkom u 12h u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Prva stvar u pripremi D/R rešenja je savetovanje u pogledu IT Service Continuity Management koji podrazumeva identifikovanje rizika i negativnih uticaja potencijalnih nepogoda (disasters). Na osnovu detaljne analize poslovanja preduzeća, daju se preporuke i izrađuju planovi kako da se ublaže ili u potpunosti neutrališu uočeni rizici. Zatim će uslediti predavanje u kome će biti objašnjena usluga outsourcing Disaster Recovery Data centra. Siemens će na kraju predstaviti svoje kompetencije u realizaciji Business Continuity Management – IT Service Continuity Management i IT Outsourcing rešenja.

Disaster recovery je proces oporavkka sistema, podataka i infrastrukture nakon nepogode, neophodan da podrži nastavak ključnih poslovnih operacija preduzeća. Nepogode mogu biti različite, ali im je zajednički negativan uticaj koji mogu prouzrokovati: gubitak prihoda, gubitak korisnika, gubitak podataka, gubitak saglasnosti sa standardima (compliance), gubitak posla.

Upravo iz razloga značaja Disaster recovery-ja na celokupno poslovanje kompanije, pozivnice za ovaj skup su uručene vodećim menadžerima iz devedeset eminentnih firmi u Srbiji, ljudima čija je odgovornost za uspešnost poslovanja najveća.

Pročitajte i:  AI kao direktor kompanije?

Izvor: Siemens d.o.o. Beograd

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,