Data centri 2024

Telenor: Neograničen download muzike

PCPress.rs ImageČetvrt miliona pesama svih muzičkih žanrova od danas je na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg diska. Pesme različitih žanrova – od alternative, etna, popa, roka, latina, metala, instrumentala, klasike, kantrija, densa, repa do zabavne domaće i narodne – korisnici mogu preuzimati sa Telenorovog WAP portala.

Svi Telenorovi korisnici koji do 31. marta uplate mesečnu pretplatu u iznosu od 460 dinara dobiće dodatnih mesec dana besplatnog preuzimanja pesama iz najveće digitalne muzičke baze na Balkanu. “Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji i među svih 13 kompanija Telenor grupe koji je pokrenuo ovaj servis. Biti jedini na našem tržištu sa ovako bogatom muzičkom ponudom zaista je privilegija. Nadam se da će ova jedinstvena muzička ponuda pomeriti granice u mobilnoj zabavi”, rekao je Goran Stupar, medijski koordinator Telenora.

Telenor muzika bez limita se može aktivirati na nekoliko načina: direktnim pristupom WAP portalu Telenor muzika, biranjem opcije Bez limita, a nakon toga i Pretplati se radi potvrđjivanja aktivacije; slanjem SMS poruke sadržine BEZLIMITA na broj 6363, nakon čega korisnik dobija SMS poruku sa linkom ka WAP stranici na kojoj je potrebno potvrditi aktivaciju; ili pozivanjem besplatnog kod centra na broj *111# i biranjem opcije BEZ LIMITA, nakon čega takođe stiže SMS poruka sa linkom ka WAP stranici radi potvrde aktivacije.

Pročitajte i:  Pesma koju je napisao AI postala viralna

Ovu uslugu podržavaju telefoni koji imaju mogućnost prenosa podataka putem GPRS konekcije i pristup WAP portalu. Pretplata i za pripejd i za postpejd korisnike iznosi 460 dinara sa PDV-om, a prenos podataka je potpuno besplatan u Telenor mreži u Srbiji. Ponuda važi 30 dana od dana aktivacije, nakon čega je potrebno ponoviti ceo postupak. Iznos od 460 dinara se pripejd korisnicima naplaćuje odmah, a postpejd korisnicima u prvom sledećem mesečnom računu.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu koja onemogućava prebacivanje preuzetih pesama na druge uređaje. Ograničavanjem korisnika da pesme sluša samo na telefonu na koji ih je “skinuo”, Telenor doprinosi borbi protiv piraterije. Kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava – SOKOJ, čime aktivno učestvuje i u zaštiti autorskih prava.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,