Siemens na sajmu u Hanoveru pod parolom “Uraditi pravu stvar”

Na ovogodišnjem sajmu u Hanoveru, Simens će predstaviti rešenja koja integrišu sve faze lanca vrednosti u proizvodnoj industriji, koje upravljaju infrastrukturom u gradovima na inteligentan i dobro promišljen način, i utiru put ka održivom snabdevanju energijom.

UntitledOva kompanija će pokazati kako tehnologije orijentisane ka budućnosti mogu dovesti do napretka u automatizaciji, elektrifikaciji i digitalizaciji povezivanjem podataka, softvera i industrijskog hardvera, rečeno je iz ove kompanije.

“Unapređenje digitalizacije,umrežavanje i konvergencija koji se odvijaju između virtuelnog i realnog sveta presudni su pokretači za proizvođačku industriju. Kompanije se sve više okreću inovativnim i integrisanim tehnologijama u pokušaju da ojačaju svoju konkurentsku poziciju”, rekao je Anton S. Huber, direktor divizije Simens Industrija Automatizacija, na konferenciji za novinare uoči ovogodišnjeg sajma u Hanoveru.

Pored novih proizvoda za svoje Integrisane pogonske sisteme (IDS) i portfolio Potpuno integrisana automatizacija (TIA), kompanija će takođe predstaviti svoje nove “Usluge vođene podacima” bazirane na prikupljanju, analizi i evaluaciji proizvodnih podataka.

Pod parolom “Uraditi pravu stvar”, Simens štand veličine 3.500 kvadratnih metara, u Hali 9, omogućiće sveobuhvatan pregled svog proizvodnog portfolia industrijskim klijentima, a sve dodatne informacije možete pronaći na www.siemens.com/hannovermesse.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,