Siemens: Najnovija rešenja u domenu železničke signalno-sigurnosne tehnike prikazana u Beogradu

Specijalno adaptirani Siemens kamion najzad stigao u Srbiju. Partnerima i kupcima iz cele zemlje prikazana su najmodernija rešenja iz oblasti železničke signalno-sigurnosne tehnike.

Signalni roadshow3 Kompanija Siemens d.o.o. Beograd ove nedelje je ugostila ekipu Siemens Mobility kamiona, pokretne prezentacione sale koja putuje Evropom i prikazuje najnovija rešenja u oblasti železničke signalno-sigurnosne tehnike. Iz Nemačke preko Austrije, Slovenije i Hrvatske ovaj specijalno opremljen kamion je došao u Beograd gde je za korisnike Siemens-ovih proizvoda organizovana demonstracija tehnološki novih uređaja koji doprinose povećanju bezbednosti na prugama.

„Stručnjaci Siemens-a iz Nemačke, Austrije i Srbije upoznali su brojne goste sa novim uređajima putnog prelaza, novim senzorima točka, novim uređajima brojača osovina, skretničkim postavnim spravama, Eurobalizama, LED signalima… “, rekao je Vlado Pavlović, tehnički direktor železničkog programa divizije Mobility u kompaniji Siemens d.o.o. Beograd.

Signalni roadshow2 Pored stručnjaka iz Železnica Srbije, prezentaciji su prisustvovali i predstavnici instituta i firmi iz Srbije zainteresovani za saradnju sa Siemens-om u ovoj oblasti.

Više informacija o ponudi Siemens-ovih rešenja u oblasti transporta možete pronaći na Web lokaciji www.siemens.rs/ts.

Siemens

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,