Simplify Chrome ekstenzija za čistiji Gmail

Veliki je broj korisnih Chrome ekstenzija, a u poslednje vreme se najviše govori o onaj koja čini da Gmail izgleda nešto lepše. To je važno i zbog toga što nakon kraja Inbox-a sve više korisnika prelazi na Gmail, te traži iskustvo koje podseća na klijenta kojeg su silom napustili. Ekstenzija Simplify pruža upravo to, a da ne žrtvuje vitalne Gmail funkcije.

PCPress.rs Image

Naime, radi se o novoj ekstenziji koja jednostavno „lepi“ novi dizajna na Gmail za web, te ne utiče na funkcionalnost. Oni koji su je testirali tvrde da pruža prijatniji izgled, a zadržava belu Gmail pozadinu, samo što ostale elemente uklapa tako da budu pregledniji. Tako je ceo slajdbar sakriven u okviru padajućeg menija, a opcije – poput one za pretraživanje – iza ikonica. Taster za komponovanje mejlova se premešta u donji desni ugao, što dodatno doprinosi čistijem i preglednijem izgledu.

PCPress.rs Image

Kreirao ju je Michael Leggett, suosnivač Inbox-a, pa nova ekstenzija zbog toga i podseća na klijenta koji je nedavno ugašen. Kako sam kaže, ekstenziju je i kreirao kao pomoć Inbox korisnicima, i kao sigurnu zonu tokom prelaska na Gmail.

Pročitajte i:  Kako ponovo otvoriti zatvoreni tab u Google Chrome-u?

Izvor: 9to5google

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,