Sinergija 09: Rešenje E² CRM Hosting

IMG_4050U okviru ovogodišnje Sinergije, kompanije EUnet i Extreme predstavile su svoj zajednički projekat – E² CRM Hosting, prvi projekat ove vrste na domaćem tržištu. Radi se o rešenju za postavku i održavanje sistema Microsoft Dynamics CRM za upravljanje odnosima sa klijentima na svim nivoima. E² CRM Hosting pruža potpunu funkcionalnost koju platforma Microsoft Dynamics nudi, ali omogućava i značajnu uštedu kada je hardverska infrastruktura u pitanju.
E² CRM Hosting koristi najbolje od Web-a i aplikacija paketa Microsoft Office kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja i profesionalna podrška klijentima. Web orjentisana infrastruktura i prirodno spajanje sa Microsoft Outlook-om, Word-om i Excell-om obezbeđuju potpuno uspostavljanje produktivnog sistema i obuku korisnika u kratkom vremenskom roku bez dodatnog napora IT osoblja.
Iako namenjen preduzećima svih veličina, E² CRM Hosting je prvenstveno nastao sa idejom da se i malim i srednjim preduzećima u Srbiji, koja ne mogu da priušte velika ulaganja, omogući da unaprede svoje poslovanje primenom modernih tehnologija. Paketi su osmišljeni tako da mogu da isprate razvoj preduzeća kroz fleksibilne cene, izmenjive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika.
Pored toga što se zasniva na svetski poznatom i tržišno priznatom rešenju – Microsoft Dynamics CRM-u, jednu od ključnih prednosti rešenja E² CRM Hosting čini podrška i garancija dve domaće firme: EUnet i Extreme, koje su, kroz zajednički rad (sinergiju), svaka iz svoje oblesti ekspertize, doprinele osmišljavanju i kreiranju ovog rešenja.

Pročitajte i:  Hakeri SolarWinds napadaju Microsoft u očiglednoj recon misiji

Izvor: PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,