Skockani dizajn LG telefona

PCPress.rs ImageL stil nove serije pametnih telefona iz kompanije LG će biti njihov glavni motiv na predstojećem sajmu u Barceloni. Vanvremenski dizajn i sitni detalji će ih izdvojiti od uzajamno slične ponude konkurencije. Od nove linije proizvoda se očekuje da nastavi tradiciju drugačijeg dizajna, ranije početu modelima Shine, Chocolate i Black Label.

„Dizajn je kupcima konstantno u vrhu prioriteta, kada biraju sledeći telefon“, rekao je dr Jong-seok Park, CEO LG Mobile Communications Company. „Sa pametnim telefonima, nekad imamo želju da budu više funkcionalni nego dizajnerski privlačni, ali sa ’L stilom’ se vraćamo korenima, kada smo obraćali pažnju kako se LG proizvodi uklapaju u životni stil naših kupaca.“

Tri nova telefona koja će biti prikazana na MWC sajmu su Oprimus L3, ekrana dijagonale 3,2 inča, Optimus L5 (dijagonale 4 inča) i Optimus L7 (4,3 inča). Najmanji model, L3, će se u prodaji naći tokom marta, a druga dva sredinom godine. Interesantna sličnost sva tri telefona je ista, ili veoma slična širina ekrana. Spolja se razlikuju samo po visini.

Pročitajte i:  Meta u saradnji sa kompanijom LG

PCPress.rs ImageTehnički detalji će biti objavljeni na sajmu.

Izvor: LG

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: