Skype-ova background blur funkcija konačno na Android-u

Microsoft predstavlja novu Insider verziju za Skype na Androidu, koja donosi nekoliko novih funkcija u aplikaciju.

PCPress.rs Image

Nova funkcija bi trebalo da stigne do svih korisnika u narednim nedeljama

To uključuje custom reaction picker koji vam omogućava pristup većem broju reakcija, background blur funkciju koja će vam pomoći da sakrijete svoju neurednu sobu tokom video poziva i još mnogo toga. Prema nedavnom izveštaju kompanije Neowin, Microsoft je ažurirao custom reaction picker najnovijim ažuriranjem i sada omogućava korisnicima da dodaju još više reakcija.

Ažuriranje takođe uključuje novu funkciju background blur koja je dostupna na iOS-u već nekoliko meseci. Radi tačno kao funkcija background blur u Microsoft Teams-u i omogućava vam zamućivanje pozadine jednim dodirom. Kada se funkcija uvede u stabilnu verziju aplikacije, trebalo bi da vidite novi “Enable background blur” toggle u kontekstnom meniju tokom video poziva. Pritiskom na njega, pozadina će se automatski zamutiti, zadržavajući samo vas u fokusu.

Iako Microsoft trenutno nije otkrio nijednu informaciju o predstavljanju, verujemo da bi trebalo da stigne do svih korisnika u narednim nedeljama. Zajedno sa gore pomenutim funkcijama, najnovija verzija Insider-a za Skype na Android-u uključuje nekoliko ispravki grešaka i poboljšanja.

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,