Računari i Galaksija

Microsoft Teams će postati prilagodljiviji

Korisnici Microsoft Teams-a uskoro će moći da dodaju neke lični pečat sastancima. Nova funkcija će korisnicima Teamsa omogućiti da prilagode svoja podešavanja pre sastanka.

PCPress.rs Image

Pre-meeting iskustvo će postati zanimljivije

Administratori će moći da dodaju prilagođeni logotip za prikaz u lobby-u i pre-meeting iskustvo. Logo će biti prikazan na sastancima na kojima organizator ima Advanced Comms SKU.

Pre nekoliko nedelja, Microsoft je najavio novi Advanced Communications package fr Teams, koji uključuje napredne funkcije prilagođavanja sastanaka kako bi se preduzećima pružila veća kontrola nad njihovim komunikacionim politikama. Pored prilagođenog brendiranog lobby-a za sastanke, uključeni su i alati za monitoring, praćenje i analizu podataka o korisnicima i uređajima. Korisnici Microsoft Teams-a traže priliku da dodaju lični pečat još od 2019 godine. Pored toga što bi bili korisni za brendiranje kompanija, funkcija bi mogla biti korisna i u nastavi -nastavnici bi mogli da pripreme ciljeve časa koje bi učenici mogli da pročitaju pre početka nastave, a mala preduzeća bi mogla da objavljuju korisne informacije poput radnog vremena ili cenovnika. Microsoftova funkcija napredne komunikacije dostupna je kao dodatak bilo kojoj pretplati na Microsoft 365 ili Office 365. Brendirana karakteristika lobby-a trenutno je u izradi, a predstavljanje je potvrđeno za mart.

Pročitajte i:  Dovođenje AI u automobilsku industriju 

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,