ASUS Zenbook

Slack Connect omogućava da šaljete privatne poruke van kompanije

Postoji velika šansa da ćete makar neko vreme i dalje raditi od kuće, čak i posle popuštanja pandemije, a Slack želi da taj novi način života olakša. Upravo je lansirao svoju dugo obećavanu Slack Connect funkciju koja vam omogućava da direktno šaljete poruke bilo kome, a ne samo ljudima iz vaše kompanije ili tima. Pošaljite pozivnicu i možete započeti bezbedan razgovor sa važnim klijentom ili partnerom, bez potrebe da prolazite kroz silne email-ove.

U dogledno vreme – zamena za email?

Uz Slack Connect može zajedno biti povezano 20 kompanija. Već sada možete da koristite pregršt aplikacija dizajniranih za Connect, poput planera (Calendly), potpisnika dokumenata (DocuSign) i mape naloga (Crossbeam).

Connect je sada dostupan za plaćene Slack planove i na kraju bi se trebalo da se proširi na sve korisnike. Ipak, na neke funkcije biste morali da sačekate. Dodatne mere za sprečavanje krađe identiteta stižu kasnije u toku proleća, opcija za izgradnju celokupne poslovne mreže stiže tek sa sledećom zimom. I pored toga, Connect je značajna promena za Slack, a iz kompanije se nadaju da bi dugoročno mogao da zameni i email. Sa implementacijom svih tih funkcija, Slack bi sigurno bolje konkurisao Mircrosoft Teams kao glavnom konkurentskom alatu.

Pročitajte i:  Ažuriranje Microsoft Teams-a donosi novu funkciju za odgovaranje na poruke

Izvor:  Engadget

Facebook komentari:
Data centri - specijalno izdanje

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.