Sledeća Sims igra biće multiplatformska i zvaće se Project Rene

Prošlo je osam godina otkako je EA izdala The Sims 4. Međutim, Maxis je najavio sledeći ulazak u franšizu i ponudio kratak pogled u ono što je pred nama. Sims igra sledeće generacije se trenutno zove Project Rene.

nova sims igrica project rene

Sims Project Rene tek u početnoj fazi izrade

Maxis je u vrlo ranoj fazi izgradnje Project Rene-a, koji verovatno neće stići još nekoliko godina. Međutim, ponudio je neke detalje, uključujući pogled na detaljnije prilagođavanje. Moći ćete da menjate šare, boje i oblike objekata, uključujući različite elemente svake stavke. Na primer, možete podesiti oblik i veličinu podnožja kreveta ili podesiti raspored i uzorak jastuka na kauču.

Moći ćete da igrate Project Rene sami ili sa svojim prijateljima. Štaviše, to će biti igra na više platformi sa unakrsnim napredovanjem, tako da ćete moći da nastavite da igrate kada pređete na drugi uređaj. Maxis želi da vidi doprinos igrača dok razvija Project Rene, kako bi dobio povratne informacije koje će pomoći u kreiranju igrice.

U međuvremenu, sledeći talas paketa za proširenje dolazi 2023. The Sims FreePlay će omogućiti igračima da koriste sve frizure, minđuše i naočare na Sims-u bilo kog pola. Maxis unapređuje lica likova, kao i da franšizu učini inkluzivnijom. Sims FreePlay će takođe dobiti superjahtu u kojoj će vaši Sims likovi da žive početkom sledeće godine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,