ERP 2024

Sledeći Wear OS update ubrzaće pokretanje aplikacija

Sledeći veliki update Wear OS-a očekuje se na jesen. Možda on neće doneti toliko noviteta kao predstojeći Android 11, ali se očekuje nekoliko značajnih unapređenja platforme, koje uključuju povećanje brzine, lakše uparivanje i novu aplikaciju za vremensku prognozu.

PCPress.rs Image

Najveća promena je obećanje da će se bolje iskoristiti CPU, pa Google tvrdi da će se aplikacije pokretati do 20 procenata brže nego sada. Kompanija će, takođe, dodati podršku za predstojeće Qualcomm Snapdragon Wear 4100 i 4100 Plus čipsete, koji bi trebali da dodatno podignu performanse budućih Wear OS uređaja.

Najavljene su promene i u korisničkom interfejsu koje će doneti intuitivnije kontrole. Takođe, objavljeno je i da će proces uparivanja telefona i Wear OS uređaja biti znatno jednostavniji i brži, mada ni za jednu ni za drugu stvar nisu date indicije kako bi to izgledalo i radilo.

Konačno, novi Wear OS dobiće novu, redizajniranu aplikaciju za vremensku prognozu. Ona bi trebala da bude lakša za prikaz i gledanje, a doneće i detaljniju prognozu, kao i alarmiranje u slučajevima očekivane nagle promene vremena.

Pročitajte i:  Google, Intel i Arm računaju na dominaciju Nvidia AI čipova 

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,