BIZIT plus

Smart karavan u Novom Pazaru

Baš kao i stanovnici Bora pre nešto manje od mesec dana, Novopazarci su odabrali da u svom gradu prisustvuju radionicama posvećenim Deezer servisu i Nokia Lumia telefonima.

Photo: Telenor
Photo: Telenor

Ove radionice i poseta Novom Pazaru u sklopu su projekta kompanije Telenor Srbija – Smart karavan, a koji do kraja godine svakog poslednjeg četvrtka u mesecu posetiti jedan grad u Srbiji.

U četvrtak, 25. aprila, u Novom Pazaru ekipa kompanije Telenor održala je radionice na kojima su prisutni upoznati sa prednostima korišćenja Deezer usluge, kao i Telenor Play paketa, ali i načinom funkcionisanja Windows Phone 8 platforme i Nokia telefona koji na ovoj platformi rade.

Photo: Telenor
Photo: Telenor

Pre radionica zainteresovani su imali priliku da osvoje jednu od tri nagrada u igri Lov na smart telefon. Nagrade su Telenor Smart Pro telefon, 3G modem i USB, a u igri koja podrazumeva rešavanje zadataka korišćenjem pametnih telefona, pametne mreže i društvenih mreža, najbolje se pokazao Predrag Ivković, koji je sve zadatke završio za 13 minuta.

Photo: Telenor
Photo: Telenor

Pored interakcije sa korisnicima, što je ključni segment ove faze Karavana, tehnički deo Smart karavan tima proveravao je funkcionisanje mreže u Novom Pazaru i okolini, a jedno od posećenih mesta bilo je i selo Miščići, rodno selo Svetog Save.

I pored poziva korisnicima da prijave eventualno probleme, takvih prijava nije bilo, te ni izlaska na teret kako bi se ekupa uverila i pokušala da eventualni problem reše.

Photo: Telenor
Photo: Telenor

Lokalni blogeri dočekali su Smart karavan i u ovom gradu, a pored prisustva radionicama, sa ekipom Karavana govorili su o načinima na koji im u poslovnom i privatnom životu pomaže internet i pametna mreža.

Osim avgusta, Telenor Smart karavan posetiće svakog meseca još jedan grad u Srbiji, a informacije o tome koji grad je sledeći i kakav je program tamo planiran, bićete u prilici da pročitate na sajtu PC Pressa.

Facebook komentari:

One thought on “Smart karavan u Novom Pazaru

Comments are closed.