Smartfon TC75: I kada padne, radi

Kako da olakšate rad vašeg tima na terenu uz pomoć mobilne kancelarije? Smartfon TC75 je zanimljivo rešenje za vas.

TC75_jpgUslužnim organizacijama čiji radnici provode mnogo vremena na terenu, van kancelarije, danas su sve potrebniji moćni mobilni kompjuteri koji omogućavaju pristup zahtevanim informacijama koje maksimiziraju efikasnost i poboljšavaju nivo pruženih usluga korisnicima. Zaposlenima u ovakvim organizacijama sve više su potrebni poslovno orijentisani ručni terminali za rad na terenu koji su otporniji od smart telefona ali podjednako laki za upotrebu.

Svojim robusnim dizajnom i pouzdanim obavljanjem svakodnevnih operacija kako na terenu tako i u skladištima, TC75 pruža svuda i u svakom trenutku pristup svim informacijama koje se nalaze zaštićene na serverima kompanije. S brzim pristupom i podrškom za sve tipove mobilne mreže (3G/4G LTE), TC75 nudi mogućnost prepoznavanja više tipova podataka brže nego ikada ranije, a s dodatnom opcijom push‑to‑talk omogućava instant komunikaciju sa zaposlenima, dispečerima i supervizorima na terenu, ali i u skladištu. Takođe, širok spektar dodataka doprinosi mobilnosti zaposlenih na terenu.

Inovativnost i izdržljivost

TC75 se isporučuje sa Android KitKat operativnim sistemom i sa Mobility Extensions (Mx), čije karakteristike pretvaraju Android u operativni sistem sa svim funkcionalnostima koje su neophodne poslovnim korisnicima (pre svega sigurnost i zaštita korisničkih podataka, kontrola i upravljanje uređajima).

Pročitajte i:  Motorola Edge 20 Pro - Na ivici uspeha

Tehnički testovi pokazali su da TC75 omogućava neprekidni rad, čak i nakon pada s visine od 2,4 metra. Sa IP67 zaštitom, TC75 pruža otpornost na prašinu i potpuno potapanje u vodu. Inteligentan ekran na dodir od 4,7“ automatski se prilagođava njegovim korisnicima i omogućava upis podataka na tri načina: olovkom, prstom ili rukavicom.

Data Capture

Integrisanjem skenera omogućava brzo skeniranje 1D i 2D bar‑kodova u gotovo svim uslovima. U kombinaciji sa SimulScan Document Capture rešenjem zaposleni mogu simultano da skeniraju i čuvaju bar‑kodove, tekstualna polja, telefonske brojeve, slike, potpise, poboljšaju fakturisanje i ubrzaju proces poručivanja. Kamera od 8 MP omogućava lako slikanje fotografija, potpisa i beleženje video‑snimaka visoke rezolucije, tako da zaposleni mogu snimiti sve vrste podataka. Prednja kamera omogućava zaposlenima da ostvare video‑pozive na licu mesta kada im je potrebna neka pomoć i preko opcije Near Field Communications automatski verifikuju identitet na ulaznim objektima koji su obeleženi poenima. Detaljan opis brojnih drugih karakteristika možete pronaći na www.zebra.com/TC75 ili direktno kontaktirati distributera u Srbiji na info@rrc.rs.

Pročitajte i:  Motorola Edge 20 Pro - Na ivici uspeha

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,