Sonos razvija sopstvene in-ear slušalice

Audio kompanija Sonos, poznata po kvalitetnim zvučnicima i soundbar-ovima, izgleda da želi da proširi paletu svojih proizvoda, ovog puta sa in-ear slušalicama. Naime, objavljen je patent koji je predat USPTO (United States Patent and Trade Office), koji pokazuje drugačiji način punjenja slušalica nego što smo navikli do sada.

sonos

Prema dostupnim slikama, radi se o magnetnim držačima koji slušalice drže pričvršćene za eksterni punjač (kutijicu). U patentnoj prijavi, Sonos je predstavio dva tipa potencijalnog dizajna slušalica i tri različita načina njihovog povezivanja sa kutijicom (punjačem).

Kompanija nije imala nikakav komentar na ovo, a ako se i radi na razvoju tih slušalica, verovatno se još uvek nije odmaklo daleko. Drugim rečima, za sada nisu poznati ni kakav će dizajn biti odabran ako slušalice dođu do proizvodne faze, ne zna se čak ni okviran datum njihovog eventualnog pojavljivanja na tržištu, kao ni cenovni rang. Ono što znamo je da Sonos proizvodi generalno nisu jeftini, pa se to ne može očekivati ni od budućih slušalica.

Pročitajte i:  Neodoljivi pokloni: Redmi Buds 5 Pro i Redmi Buds 5

Izvor: BetaNews

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,