Spam simulator i čitanje tuđih mejlova

Iako se spam mejlovi u realnom svetu proveravaju uz pomoć algoritama, budući da ih ima toliko da ne bi bilo moguće uposliti dovoljno ljudskih radnika koji bi ih čitali, igra PanComOS nudi drugačiji scenario.

PCPress.rs Image

Igrač dobija ulogu zaposlenog čiji je zadatak da proverava tuđe mejlove, i određuje da li se radi o legitimnim, ili pak spam porukama. Nakon provere mejlovi koji se procene kao ispravni šalju se u ‘Send’ sekciju, dok spam ide na mesto rezervisano za trash poruke. PanComOS nudi i retro operativni sistem, koji je potpuno izmišljen, ali funkcioniše kao pravi, a igra se odvija tako što igrač zarađuje imaginarni novac svaki put kada pravilno rasporedi poruku, te gubi kada pogreši. Tu su i dodatni sadržaji za proveru – maliciozne poruke, poruke od različitih napadača, a igra počne da ponavlja proces kada napravi pun krug.

Pre nego počne da prikazuje iste mejlove igra je prilično zabavna, budući da igrača tera na razmišljanje, pa je šteta što se kreativnost u nekom trenutku potroši, i igra uđe u beskonačno ponavljanje.

Pročitajte i:  Microsoft Copilot: Drug za igranje video igara

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,