BIZIT plus

Popust na hosting usluge do kraja februara!

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pronaći pregled ponude domaćih hosting provajdera, kao i promo kodove kojima možete ostvariti značajne uštede na hosting usluge! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

U svim detaljnim vodičima o tome kako da pokrente sopstveni sajt nalaženje adekvatnog „dobavljača web hostinga“ je skoro uvek na vrhu liste. Bez obzira na to da li ste pojedinac, organizacija ili velika organizacija s kompleksnim potrebama za online prisustvom, pre izbora treba da se konsultujete pre svega sa sopstvenim potrebama i mogućnostima.

PCPress.rs Image   PCPress.rs Image

Stvari nisu tako jednostavne kao što su nekada bile. Situacija je bila prilično jasna kad su u igri bila samo tri parametra: zakupljeni prostor na web serveru, broj e‑mail adresa i zakupljeni periodični protok. Dobra stara vremena su davno otišla u večna digitalna lovišta jer ni web nije kao što je nekada bio. Hteli ili ne, moramo da se povinujemo i prilagodimo trendovima ili nećemo naći odgovarajuće rešenje.

Pročitajte i:  SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

U specijalu možete pročitati:

  • Uporedni pregled domaće ponude hosting provajdera
  • Hosting i domen za vaš sadržaj: Gde hostovati sadržaj i kako odabrati domenski prostor?
  • Od male firme do ozbiljne kompanije: HostingBuY – sve na jednom mestu
  • NetCast Web hosting: Deljeni ili namenski hosting?
  • Oblak Host: Zbog čega je važno odabrati pouzdanu hosting firmu?
  • SuperHosting.RS: Zašto je online prisustvo vašeg biznisa važno?
Facebook komentari: