BIZIT plus

Spotify će vas od sada obaveštavati o novim izdanjima omiljenih izvođača

Spotify uvodi funkciju koja obaveštava korisnike kada njihovi omiljeni izvođači i producenti podcasta imaju novo izdanje.

PCPress.rs Image

Dodirnite ikonu zvona da biste videli „What’s New“

U obliku ikone zvona koju ćete pronaći na vrhu home interfejsa aplikacije, panel What’s New prikuplja nova izdanja bendova, muzičara i emisije koje pratite na platformi. Spotify kaže da će se funkcija ažurirati u realnom vremenu, sa plavom tačkom na vrhu ikone zvona koja pokazuje kada je panel osvežen novim sadržajem.

Spotify planira da ovu funkciju predstavi svim Android i iOS korisnicima tokom narednih nedelja. Namerno, What’s New je sličan postojećoj Spotify-ovoj plejlisti Release Radar. Oboje su dizajnirani da prikažu novi sadržaj koji ćete dodati u svoju biblioteku Spotify, ali način na koji obavljaju taj zadatak je drugačiji. Kao i Discover Weekly, Release Radar koristi mešavinu preporuka korisnika i softvera da istakne pesme u kojima ćete najverovatnije uživati sa novog albuma, EP-a ili singla. What’s New ima prednost namenskog elementa interfejsa, za razliku od Release Radara, koji se lako može izgubiti među svim ostalim plejlistama koje možete dodati u svoju Spotify biblioteku.

Pročitajte i:  Spotify: AI plejliste postale stvarnost

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: