ePlaneta

Srbija na EURO 24: Spremite se na vreme za fudbalski spektakl!

Reprezentacija Srbije posle 24 godine plasirala se na Evropsko prvenstvo i to baš na – EURO 24! Lepa simbolika za naš nacionalni tim i velika sreća što ćemo posle gotovo dve i po decenije gledati našu reprezentaciju na najvećoj smotri fudbala Starog kontinenta.

PCPress.rs Image

Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo, nema dileme“, samouvereno je izjavio selektor srpske reprezentacije Dragan Stojković u jesenjem delu Kvalifikacija za EURO 24, ali prema onome što se moglo videti na terenu – neki su sumnjali u njegove reči. Ipak, selektor Piksi i jedan od najboljih fudbalera Srbije svih vremena, ispunio je obećanje i omogućio nam da srpsku zastavu i grb posle toliko godina vidimo u redu sa najboljim reprezentacijama Evrope.

Srbija nastavlja u pobedničkom raspoloženju, a Hisense se pobrinuo da već sad spremite sve što treba za vrhunsko uživanje u utakmicama EURO 24 takmičenja. Hisense je globalni partner EURO 24 takmičenja već treći put zaredom, a Pobednička akcija do kraja novembra omogućava vam da unapredite svoj dom i opremite ga vrhunskim televizorom, klima uređajem i drugim aparatima, koji će vam pomoći da navijačku atmosferu dovedete na novi nivo i kod kuće uživate kao da ste na stadionu.

Pročitajte i:  BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

Savršena slika

Hisense televizor stvoren je za sve – za igre sa svojim Gaming Mode Plus režimom, za lepše gledanje serija i filmova, a posebno za sport, sa Sport režimom, koji stadionski doživljaj donosi u vaš dom, sa kristalno jasnom slikom i snažnim zvukom, ali i za aplikacije i popularne igre preko smart VIDAA platforme.

Pobednička akcija do kraja novembra nudi modele od 43, 50, 55, 65 i čak 75 inča, po ceni već od 37.990 dinara, uz UHD 4K ili QLED 4K panele, u zavisnosti od odabranog modela. Svi Hisense televizori imaju AI unapređenje slike, opciju koja analizira sadržaj koji se prikazuje u realnom vremenu i na osnovu toga dopunjava, odnosno unapređuje kvalitet slike čineći je jasnijom i čistijom, i popravlja standardnu rezoluciju u visoku bez gubitka kvaliteta.

PCPress.rs Image

Modeli iz najnovije KQ serije, 50A7KQ i 55A7KQ, poseduju Dolby Vision Atmos i Quantum Dot tehnologiju, koje podižu kvalitet slike, podešavaju kontrast i prikazuju više od milijardu boja, kako bi se pravilno reprodukovala svaka nijansa. VIDAA smart platforma pruža brz i lak pristup do preko 150 bežičnih, kablovskih, satelitskih, DTV ili striming sadržaja na jednom mestu. Do njih možete doći upravljajući glasom ili pomoću poboljšanog daljinskog upravljača sa prečicama do omiljenih servisa, a dobra vest je da ćete i sadržaj telefona na ovim televizorima prikazati lakše i brže i na taj način još više obogatiti doživljaj gledanja na velikom ekranu.

Pročitajte i:  BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

Uvek svež vazduh

Tokom novembra Hisense Srbija nudi posebne cene inverter klima uređaja iz Hi-Comfort serije i nove Energy Nordic serije, koja ima A+++ oznaku i za grejanja i za hlađenje, a za koje je zajedničko da štede novac kroz smanjenu potrošnju energije, sertifikovane najvišim i visokim energetskim razredima.

Ponuđeni klima uređaji mogu da greju na temperaturama do -20 ili čak do -25 stepeni, a imaju i grejač spoljne jedinice, koji onemogućava zamrzavanje i skraćuje vreme početka rada. Modeli iz Hi-Comfort serije nude UVC sterilizaciju vazduha, koja ga prečišćava i čini prijatnijim i zdravijim, dok Energy Nordic model eliminiše uspešno i čestice korona virusa.

Hisense klima uređaji su modernog dizajna, troše manje struje i u režimu čekanja, nude komfornije upravljanje glasom ili preko aplikacije i imaju opciju samočišćenja i garanciju od čak pet godina. Koji god model da odaberete bićete spremni i za visoke letnje temperature i usijanu atmosferu tokom navijanja, jer Hisense klima uređaji i besprekorno hlade, naravno.

Zdravije okruženje bez viška vlage

Odvlaživači vazduha mogu brzo i efikasno da reše problem viška vlage u vašem stanu ili kod kuće, uz mogućnost održavanja vlažnosti vazduha na idealnom nivou, između 30 i 50 procenata.

Pročitajte i:  BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

Poseban režim Hisense odvlaživača vazduha tokom zime pruža lakše i zdravije sušenje veša, koji svi tokom hladnih dana sušimo unutar prostorija. Odvlaživači rade tiho, sa ekološkim komponentama, poseduju kontrole na samom uređaju ili ih je moguće kontrolisati preko Wi-Fi mreže telefonom ili aplikacijom.

Oba modela na akciji omogućavaju konstantno odvlaživanje, koje samo jednim dodirom tastera pokreće rad i održava udobnu atmosferu u prostoriji i čini vazduh zdravijim.

Tokom Pobedničke akcije u novembru Hisense nudi popust na televizore do 15.000 dinara, na klima uređaje do 19.000 dinara i na odvlaživače vazduha do 7.000 dinara. Sve detalje o svim modelima obuhvaćenim akcijom pogledajte na Hisense Srbija sajtu, a sniženje možete da iskoristite i kod Hisense distributera i prodajnih partnera širom Srbije ili u Hisense / Gorenje Studijima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,