Srpski curling na YouTube-u

Curling, iliti po srpskom karling, a neki kažu i kerling, je sport o kome se u Srbiji doskora vrlo malo znalo. Znamo da postoji, koji gura neke čudne kegle pokušavajući da pogodi veliku metu. Od skora, o curlingu se i dalje vrlo malo zna, ali Srbija ima svoj Nacionalni karling savez.

curling

Kako bi približio ovaj sport širokim narodnim masama koje su navikle da gledaju fudbal, košarku I (ponekad) vaterpolo, curling savez je snimio seriju humorističkih spotova i za to angažovao našeg poznatog glumca i pantomimičara Marka Stojanovića kao i popularnog YouTubera Dannyja Grozdića sa kanala Gradual Report. Uz njih je I glumac Bojan Mijatović – Miyat.

Spotovi su zaista interesantni i toplo vam preporučujemo da ih pogledate:

U seriji “KARLINGAŠI” i epizodi ”Sudija uzvraća udarac” o sudiji koji ima krizu identiteta i misli da je fudbalski sudija, ali na ledu koji se čisti metlama da bi se guralo kamenje…c,c,c,c,c

“KARLINGAŠI” i epizodi ”Smrznute sudije”!!! Ko kaže da karling nije EKSTREMAN sport kad se sudije koje sede pored ledenog terena EKSTREMNO zalede jer utakmice traju skoro 3 sata….

“KARLINGAŠI” u trećoj epizodi ”Brke”!!! NE MEŠAJTE KARLING, NAVIJAČE I PIVO! AKO TO UČINITE LED ĆE SE TOPITI…

Facebook komentari: