Srpski Mainstream među 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi

Deloitte Technology Fast 50 za centralnu Evropu predstavlja program koji već 16 godina prepoznaje najbrže rastuće tehnološke kompanije. Rangiranje kompanija se vrši na bazi rasta prihoda u periodu između 2011. i 2014. godine. Ove godine su se na listi našle dve kompanije iz SrbijeMainstream d.o.o. i HTEC  iz Beograda.mainstream 50 najboljih deloitte pcpress

Mainstream pruža napredne hosting usluge, velikim klijentima sa visokim standardima, preuzimajući punu odgovornost za funkcionisanje hostovanih aplikacija, web sajtova, disaster recovery i cloud rešenja. Dnevno opslužujemo više od 10 miliona krajnjih korisnika, odnosno oko 50% domaćeg web sadržaja se isporučuje sa Mainstream infrastrukture.

„Rangiranje naše kompanije Mainstream na ovoj prestižnoj listi nam je jasna potvrda da je posvećenost beskompromisnom kvalitetu, koji pružamo našim klijentima, put kojim treba da nastavimo da idemo. Od samog početka, naša deviza je bila da želimo da pružamo usluge na koje, kao IT profesionalci, možemo da budemo ponosni. Uzimajući u obzir da su naša očekivanja u svemu što radimo veoma visoka, taj zadatak uopšte nije lak. Ovo priznanje nije samo priznanje nama kao rukovodstvu kompanije za dobre poslovne rezultate, već je to priznanje za ceo naš tim koji 24 sata dnevno, 365 dana u godini predano radi kako bi naši klijenti uspešno mogli da pružaju svoje usluge za desetine miliona korisnika širom sveta.“  poručuju braća Ljubiša i Boško Radivojević, suosnivači kompanije Mainstream.

Portfolio usluga kompanije Mainstream obuhvata fully managed hosting usluge sa visokim SLA za dostupnost servisa, kao i public cloud www.mcloud.rs sa 99.99% SLA za dostupnost infrastrukture:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,