Top50 2023

Novi modeli Tesla TV: Serija 3 za još veće uživanje!

Kompanija Comtrade predstavlja novi model televizora koje će ponuditi kao deo svog Tesla portfolia. Ovaj TV uređaj, kao i sve Tesla brend televizore do sada, odlikuju odlične performanse, moderan dizajn i  pristupačna cena.tesla TV comtrade pcpress

Dobar izgled na prvi pogled

Od novog modela Tesla serije 3, možete da očekujete najsavremeniji dizajn tankih ivica ekrana u kombinaciji sa elegantnim metalnim postoljem. I atraktivan okvir televizora doprinosi utisku o visokom kvalitetu uređaja i oplemenjuje enterijer. Tesla televizori su ogledalo napredne tehnologije izrade, ali i odgovor na rastuće kriterijume kupaca u Srbiji i širom sveta.

Fantastičan ekran

Sa kvalitetnim panelom odličnog kvaliteta, sigurno ćete maksimalno uživati u slici, bez obzira da li gledate obične televizijske kanale, HD kanale ili prikaz sa eksternog uređaja. Direct LED tehnologija sa diodama smeštenim iza ekrana omogućava brzo prilagođavanje osvetljenja, što poboljšava kontrast, verno dočarava boje i kreira dublje i punije tamne tonove. Pri tome, najnovija tehnološka rešenja omogućavaju da Tesla televizori iz serije 3 i dalje budu tanki i atraktivno dizajnirani sa ujednačenim osvetljenjem po celoj površini ekrana.Tesla TV 01

 Panel A+

Panel sa oznakom A+ isporučuje najkvalitetniji prikaz i ujedno sprečava pojavu belih “mrtvih” piksela koji bi upropastili gledanje omiljenih programa. Elegantni, kompaktni, a pouzdani, Tesla televizori iz serije 3 proizvedeni su po svim svetskim standardima, sa vrhunskim A+ panelima za postojani kvalitet slike. Uglovi gledanja su deklarisani na 178 stepeni u svim pravcima, a vreme odziva svega 5 milisekundi!Tesla TV 04

Vrhunska audio komponenta

Nakon slike, zvuk je svakako najbitniji parametar po kome ćete ocenjivati svoje multimedijalno iskustvo. Zbog toga smo se potrudili da obezbedimo Dolby podršku za sve Tesla televizore. Sada korisnici mogu da uživaju u kristalno jasnom i čistom zvuku, što je ključni element za podizanje nivoa uživanja u svakom dobrom filmu i programu uopšte. Uz to, audiofile će veoma obradovati informacija da svi televizori raspolažu digitalnim SPDIF audio priključkom.

Interfejsi i konekcije za sve prilikeTesla TV 10

U model Tesla TV Serie 3 D301B2 dijagonale 32” ugrađen je digitalni tjuner DVB-T2/C, tako da su ovi televizori u potpunosti opremljeni za prijem digitalnog TV signala, bez potrebe za kupovinom i povezivanjem eksternog uređaja. Preko HDMI konektora omogućeno je povezivanje sa računarom, zvučnicima, igračkim konzolama i drugim uređajima. Uz direktno snimanje na flash drive, ali i emitovanje raznih sadržaja direktno sa njega, kućna zabava dobija novu dimenziju.

Takođe, treba imati u vidu da Tesla televizore odlikuje intuitivni korisnički interfejs na srpskom jeziku, što će svakako pomoći korisnicima širom zemlje da se lako snađu i ovladaju brojnim funkcijama ovih TV uređaja. Treba pomenuti i elektronski programski vodič (EPG – Electronic Program Guide), kao i podršku za hotelski mod, zahvaljujući kojoj ovaj aparat može da bude veoma interesantan i ugostiteljima i raznim preduzećima.

Isplativost i sigurnost

Pored vrhunskih karakteristika, sve televizore odlikuje i izuzetno povoljna cena, posebno u odnosu na njihovu klasu i ono što nude. Uz elegantno tanak dizajn, odličan kvalitet slike i brojne dodatne funkcije, korisnici mogu u potpunosti da se oslone na svoj novi izbor na domaćem tržištu televizora – Tesla TV!

Tesla televizori iz serije 3 jednostavni su za osnovna podešavanja i svakodnevnu upotrebu. Novi model pod oznakom Tesla TV K32D301B2 odličan je izbor za sve korisnike kojima odgovara dijagonala 32“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

3 thoughts on “Novi modeli Tesla TV: Serija 3 za još veće uživanje!

 • 16. 11. 2015. at 17:22
  Permalink

  Kinezar.

 • 11. 11. 2015. at 13:42
  Permalink

  Pozzz potrebna informacija za tv tesla s43d302b2 karakteristike ako može

 • 02. 11. 2015. at 23:29
  Permalink

  Kako je moguće da ovoliko hvalite jedan TV koji je tehnološki u rangu televizora koji su se proizvodili pre 3-4 godine? HD READY !?
  Ovo mi liči na plaćeni oglas.

Comments are closed.