ERP 2024

Šta igrati za praznike: Nekoliko zanimljivih igara za pametne telefone

Mnogo je igara koje su napravljene specijalno za pametne telefone, a vremenom postaju sve bolje i bolje. Korisnici ih igraju kako bi prekratili vreme, pa se telefoni pretvaraju u naprave za eliminaciju viška slobodnih sati (ukoliko je višak danas uopšte moguć).

PCPress.rs Image

Kada se kaže da je neka igra zarazna, obično se misli da je zabavna toliko da igrač i ne primeti da su protekli sati od kada je počeo da igra. U izobilju sadržaja pronalaženje prave igre je ponekad nemoguća misija, pa ne pomažu ni algoritmi koji nove igre preporučuju na osnovu onoga što se korisniku ranije dopalo. Evo nekoliko naslova.

Subway Surfers

Oni koji se dive modernim umetnicima kao što je Banksy sa ovom igrom dobijaju mogućnost da i sami crtaju murale. Sve se dešava između podzemnih voznih pruga, a cilj igre je da se izbegnu vozovi i druge prepreke, sakupe bonusi i izbegnu policijske patrole. Igra je besplatna, dostupna za iOS i Android.

Dots

U svetu tačaka svaki drugi oblik je suvišan. Zadatak je jednostavan – cilj je da se spoje tačke iste boje, a proces je daleko zabavniji nego što se čini. Igra je besplatna i dostupna za iOS i Android.

Badland

Badland je za one koji vole strašne i uvrnute igre koje obiluju mrakom. Glavni junak je stvorenje neobičnog oblika koje putuje kroz postapokaliptične prostore, te izbegava opasne zamke i prepreke. Cilj je da se preživi, a doživljaj upotpunjuje sjajan dizajn. Igra je besplatna i dostupna za iOS i Android.

Facebook komentari: