ERP 2024

Štamparije u EMEA regionu zainteresovane za novu Canonovu seriju uređaja imagePRESS C800

Canon Europe je objavio kako je potražnja za njegovom novom serijom uređaja za produkcijsku štampu u boji na pojedinačnim listovima imagePRESS C800 izuzetno visoka, još od predstavljanja ovih uređaja na događaju „Canon For Business 2014“ u maju ove godine u Nemačkoj. Narudžbine uređaja imagePRESS C800 u različitim konfiguracijama na području Europe, Bliskog Istoka i Afrike premašile su brojku od 900 komada, a najveće interesovanje dolazi od strane štampara (print service provider – PSP) i internih sektora za štampu u kompanijama širom EMEA regije.

 

imagePRESS_C800 NO CONTROLLER FSL

Smešten između serija imageRUNNER ADVANCE C9000 i imagePRESS C6011(S) u Canonovom portfoliju uređaja za digitalnu štampu, imagePRESS C800 nudi otisak visokog kvaliteta uz vodeću produktivnost na tržištu.

“Ovako visok nivo interesovanja i veliki broj narudžbina za našu novu seriju C800 pokazuju da kupci cene mogućnosti svestranog, produktivnog i kvalitetnog uređaja u svom poslovanju,“ kaže Adrian Campomanes, menadžer razvoja za uređaje za profesionalnu štampu u Europi i Velikoj Britaniji u kompaniji Canon Europe.

Povratne informacije učesnika u Canonovom programu vodećih kupaca ukazale su na ključne razloge za popularnost nove serije C800: kvalitet reprodukcije boja, fleksibilnost i mogućnost postizanja izuzetno visoke produktivnosti.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Peter Moes, vlasnik dve franšize kompanije za štampu i marketing MultiCopy|The Communication Company, učestvovao je u programu za najveće kupce i već je osetio prednosti koje Canon imagePRESS C800 donosi njegovom poslovanju.

“Impresionirani smo kvalitetom i konzistentnošću štampe u boji, čak i pri visokim brzinama.“ kaže Moes. “Zahvaljujući fleksibilnosti i lakoći kojom se upravlja uređajem, različitim vrstama medija za štampu, uključujući i nalepnice, bili smo u mogućnosti da predstavimo nove usluge i primene našim kupcima i tako izvedemo kompaniju na nova tržišta.”

Volker Dörfel, upravnik sektora za štampu u kompaniji NOW IT GmbH, delu nemačkog državnog penzionog fonda Deutsche Rentenversicherung, takođe ima reči hvale.  “Izuzetno smo zadovoljni ukupnim performansama serije imagePRESS C800.  Zahvaljujući intuitivnom interfejsu jednostavna je za korišćenje, ali ono što me najviše impresioniralo su kvalitet otiska i lakoća kojom dosledno koristi papir veće specifične mase, čak i pri visokim produkcijskim brzinama.”

Od trenutka kad je u njegov sektor uveden uređaj iz serije C800 za različite namene, g. Dörfel je mogao da izbaci iz upotrebe dva manja uređaja, što je dodatno smanjilo troškove i povećalo efikasnost.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Serija imagePRESS C800 sastoji se od dva modela – imagePRESS C700 brzine 70 str/min i imagePRESS C800 brzine 80 str/min – i donosi najnoviju tehnologiju u kombinaciji sa poboljšanim već poznatim rešenjima iz Canonove perjanice imagePRESS C7011VP(S). Zahvaljujući tome, serija C800 može postići visok nivo kvaliteta štampe, produktivnosti i svestranosti, u komercijalnoj ili internoj upotrebi.

Campomanes nastavlja, “Uz seriju imagePRESS C800, Canon postavlja nova merila za kvalitet, produktivnost, korišćenje medija za štampu i fleksibilnost, omogućavajući nove primene na širokom spektru medija i pri izuzetnim brzinama.”

“Izuzetan raspon automatizovanih integrisanih mogućnosti završne obrade i integrisanih uređaja nezavisnih proizvođača dostupnih na tržištu za seriju C800, omogućavaju produktivnost od početka do kraja i otvaraju dodatne poslovne prilike. Radujemo se novim povratnim informacijama naših kupaca u bliskoj budućnosti.”

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,