Star Wars 1313: Igra koje nema

Nedavno se pojavio snimak otkazane video igre Star Wars 1313, pa su zainteresovani mogli da vide šta je to gejming svet propustio.

PCPress.rs Image

Na YouTube kanalu The Vault je izašao video koji traje nešto preko tri minuta, i prikazuje kako bi tekla igra Star Wars 1313 da je ikada ugledala svetlost dana. Mahom je u pitanju jurnjava za ucenjenim glavama, ništa posebno za današnje standarde. To ljubitelje ipak ne sprečava da dele video koji se pojavio još pre nekog vremena, ali je tek sada privukao pažnju javnosti.

Najviše se žali za onim što se nema, a to važi i za video igre. Neki delovi snimka su već napunili 10 godina, što je mnogo po gejmerskom računanju vremena – na igri Star Wars 1313 se radilo sve dok Disney 2013. godine nije zatvorio LucasArts studio. Iako je developerima iz drugih studija ostavljena mogućnost da igru preuzmu i nastave dalje, još se tada znalo da se to neće dogoditi.

Pročitajte i:  Dead Island 2: Igra koja se igra uz pomoć glasa

Neki ipak ističu da su igre The Last Guardian i Shenmue 3 ugledale svetlost dana, pa se pitaju zašto isto ne bi bilo moguće i za Star Wars 1313. I luđe stvari su se dešavale.

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,