Star Wars TIE silencer u prirodnoj veličini

TIE silencer, kojim upravlja Kylo Ren, dizajniran je za Star Wars: Episode VIII The Last Jedi, a britanski inovator i YouTube vlogger Colin Furze, poznat po nizu zanimljivih izuma, a poput mikrotalasne pećnice koja omogućava igranje video igara, te Iron Man kostima koji je otporan na vatromet, otkrio je pre par nedelja svoj do sada najveći izum – repliku Star Wars letelice u prirodnoj veličini, koju je sastavio od delova koje je naručio preko eBay-a.

PCPress.rs Image

 

Furze je prošle godine imao sličan projekat, a kada je konstruisao AT-ATC Walker-a iz epizode Rogue One: A Star Wars Story, naravno – u prirodnoj veličini, te i tom prilikom koristio delove koje je naručio preko eBay-a. Sada se još jednom udružio sa ovom platformom za online kupovinu, te napravio letelicu koja ima dužinu od nešto preko 14 metara, te je široka nešto preko sedam, a visoka malo više od četiri metra.

Za izgradnju TIE silencer-a bilo mu je potrebno šest nedelja, a počeo je od modela veličine igračke, te došao do veličine za koju je smatrao da bi je ova letelica imala da je prethodno stvarno postojala. Ljubitelji Star Wars serijala sigurno će biti fascinirani što mogu da uđu u model koji izgleda kao da je sleteo iz samog filma.

Pročitajte i:  eBay plaća kaznu od 3 miliona dolara

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,