Stav počeo sa prodajom Samsung-ovog Blu-ray plejera BD-P4600

samsung_bdp4600_cropped_610x292Najvišom rezolucijom slike od 1080p i superiornim kvalitetom zvuka Samsung BD-P4600 vam oduzima dah. Download velikih fajlova uz pomoć 802.11 Wi-fi konekcije, gledanje stream filmova i slušanje muzike pretvoriće obične trenutke u savršeni dan.
Pored ovoga, plejer podržava Samsung Anynet+ tehnologiju uz koju konekcijom preko HDMI interfejsa možete kontrolisati sve Samsung-ove audio-video uređaje jednim daljinskim upravljačem, a takođe podržava i Dolby Digital Plus audio formate.
Još jedan od razloga zbog kojih ovaj plejer zaslužuje posebno mesto među blu-ray kategorijom proizvoda je i činjenica da Samsung BD-P4600 ima širinu od svega 1,5“. Pored toga, plejer ima mogućnost kačenja na zid, a kako u tom slučaju HDMI kabl i kabl za napajanje treba da budu sakriveni, ponuđen je i stalak koji naginje plejer i ističe njegovu slim liniju.
WiFi ready (uključujući wireless adapter) omogućava jednostavnu konekciju uz 802.11b/g/n Wi-Fi ključ na jednom od dva USB 2.0 porta ili uz standardo wired Ethernet povezivanje. Na ovaj način, ostvarena je velika i značajna novina i nadogradnja na polju modernizacije blu-ray plejera.
Kada se govori o kvalitetu slike i zvuka, neophodno je znati da, ukoliko se koristi HDMI konekcija, unapređena funkcija BD wise omogućava savršenu reprodukciju blu-ray diskova  sa drugih Samsung-ovih BD Wise uređaja. Naravno, pravi užitak doživećete na Samsung-ovim FullHD TV panelima.
I još treba dodati da ovaj plejer ima 1 GB memorije na ploči, ugrađen Dolby HD i DTS-HD Master audio dekoder i «Touch color» naglašeni stil. Dakle, možete biti sigurni da će uz Samsung BD-P4600 vaše zadovoljstvo biti potpuno, a doživljaj kompletan.
BD-P4600 košta 32.399 dinara i može se kupiti u Stav Shopu, Kralja Milana 64.

Pročitajte i:  Samsung obećao besplatnu zamenu ekrana nakon problema sa novim update-om

Izvor: Stav

Facebook komentari: