Štedljivi Phaser

PCPress.rs ImageZa mala i srednja preduzeća koja paze na svoj budžet i žele da iskoriste prednost koju pružaju živopisni dokumenti profesionalnog kvaliteta, Xerox je danas lansirao laserski A4 štampač (Phaser 6280) u boji čija je cena veoma povoljna.

Ovaj novi Xerox-ov uređaj idealan je za firme koje same štampaju svoje marketinške otiske i materijale pomoću kojih komuniciraju sa klijentima. Dokazano je da dokumenti u boji povećavaju pažnju čitalaca i pospešuju pamćenje sadržaja i to za 82%. Osim toga, štampanje u boji brošura za prodaju i ostalih dokumenata za komunikaciju sa klijentima može da poveća prodaju za 80%. Phaser 6280 obezbeđuje otiske visokog kvaliteta i štampa u boji brzinom do 25 strana u minuti, a crno-belo do 30 strana u minuti. On proizvodi slike izvanrednog kvaliteta rezolucije 600 x 600 x 4 dpi kad je reč o otiscima u boji u skladu sa Pantone standardom i uz pomoć pravog Adobe Postscript 3. Xerox-ovog Emulsion Aggregate High Gloss tonera koji štedi energiju i obezbeđuje manju potrošnju tonera po strani nego što je to slučaj sa tradicionalnim tonerima. Sa memorijom od 256MB i standradnim procesorom od 400MHz, mesečnim kapacitetom rada od 70.000 strana i vremenom čekanja do štampanja prve strane od 10 sekundi, Phaser 6280 može da se sa pravom lakoćom pozabavi vrlo složenim dokumentima. „Xerox i nadalje poljuljava ubeđenje da je visokokvalitetno štampanje u boji luksuz koji samo velika preduzeća mogu da priušte“, rekao je Igor Manetovic, Channels Distribution Manager Xerox Balkans. Phaser 6280 je dizajniran za korisnike koji žele da izvuku korist iz dokazano dobrog utiska koji ostavljaju dokumenti u boji u okviru praktično svega, od prodajnih ponuda do promotivnih dokumenata. Prednost profitabilne i efikasne štampe u boji nije više rezervisana samo za velike kompanije.

Pročitajte i:  Microsoft ulaže 4 milijarde evra u Francusku

Phaser 6280 omogućava zauzetim kancelarijama da ubrzaju izradu dokumenata kao što su tabele, PowerPoint prezentacije i složeni dokumenti sa grafikonima i dijagramima.  On koristi program Printing Scout za obaveštavanje korisnika o problemima prilikom štampanja preko iskačućih poruka na računaru. Osim toga, na kontrolnoj tabli sa prednje strane uređaja prikazuje se trenutni nivo tonera kako bi korisnici mogli da prate kad se nivo tonera bliži kraju. Štampač sadrži standardnu fioku za papir kapaciteta od 250 listova i štampa na različitim vrstama medija i različitim veličinama, uključujući i oznake, materijal od kartona, vizitkarte i koverte. Sa opcionalnim kertridžima za štampanje visokog kvaliteta koji proizvode do 7000 otisaka kad je reč o crnom kertridžu i 5900 kad je reč o kolor kertridžu, Phaser 6280 može da pruži još povoljniju cenu po otisku za korisnike većeg obima štampe.Ovaj novi štampač je kompatibilan sa sistemima Microsoft Vista, Mac OS (verzija 10 i novija) i različitim Linux sistemima. Dupleks/ mrežna verzija ovog štampača je u skladu sa standardom Energy Star i automatski proizvodi dvostrane otiske, pomažući time svojim korisnicima da smanje količinu otpadnog materijala i gasova koji utiču na stvaranje efekta staklene bašte.

Pročitajte i:  Adobe: Nova AI alatka uliva strah

Izvor: New Moment, PC Press

Facebook komentari: