SteelSeries predstavlja Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature

SteelSeries, lider na polju gejming i esports periferija, najavio je Rival 3 gejming miš, Apex 3 i Apex 5 gejming tastature – periferije visokih performansi koje će biti pristupačne svim gejmerima. Predstavljajući ove proizvode, SteelSeries je želeo da inovativne performanse svojih premijum proizvoda ponudi široj igračkoj publici.

PCPress.rs Image

Rival 3 – Nadmašiti konkurenciju

Uz jedinstveno RGB osvetljenje, novi senzor fokusiran na maksimalne performanse i neverovatan nivo izdržljivosti, Rival 3 nadmašuje konkurenciju. The Rival 3 je zaokružen gejming miš sa vrhunskom tehnologijom specijalno dizajniranom po povoljnoj ceni za gejmere.

PCPress.rs Image

Rival 3 je napravljen od super-dugotrajnog polimera koji pruža neverovatnu izdržljivost, sve to uz težinu od samo 77 grama. Tu je i novi TrueMove Core optički senzor koji predstavlja značajan iskorak u performansama kada je u pitanju ovaj cenovni rang. Uobičajeno je da kompanije koje proizvode periferije koriste obične desktop senzore u miševima ovog cenovnog ranga, ali je SteelSeries u saradnji sa PixArt-om dizajnirao potpuno novi senzor samo za Rival 3. TrueMove Core ima senzor od 8,500 CPI koji je namenjen za precizno 1 na 1 praćenje pokreta, tako da se svi pokreti miša apsolutno verno prenose na ekran.

Pročitajte i:  Stižu video igre u kojima će AI generisati svaki piksel

PCPress.rs Image

Rival 3 takođe donosi svičeve koji su deklarisani na 60 miliona klikova i memoriju u samom mišu koja dozvoljava unos do 5 CPI profila i podešavanje svih parametara kroz SteelSeries Engine softver.

Apex 3 – Vodootporna tastatura sa RGB osvetljenjem u 10 zona

Vodootporna Apex 3 tastatura je potpuno zaokružen gejming proizvod. Kreirana je kombinacijom savremene SteelSeries tehnologije sa RGB osvetljenjem u 10 zona, ultra-tihim gejming svičevima i anti-ghostingom specijalno osmišljenim za gejming. Sve to je čini tastaturom koja je od početka do kraja kreirana za gejmere.

PCPress.rs Image

Apex 3 je vodootporna po standardu IP32 pa je samim tim zaštićena od slučajnih prolivanja tečnosti. Takođe, tastatura koristi nove SteelSeries svičeve sa minimalnim otporom. Zbog toga je tastatura skoro nečujna, uz tastere koji su deklarisani na preko 20 miliona klikova.

Kao i kod Apex Pro modela, Apex 3 ima sličan oslonac za dlanove visokog kvaliteta, iste media tastere i klikabilni metalni roler, kao i 3 mogućnosti za postavljanje kabla ispod tastature. Anti-ghosting namenjen gejmerima omogućava da tastatura uvek zabeleži svaki klika tastera, tako da gejmeri mogu da igraju brze i preciznije.

Pročitajte i:  GameScent: Kad osećate miris iz video igre

Apex 5 – Najbolje od oba sveta 

Hibridni svičevi na Apex 5 tastaturi kombinuju osećaj kod pritiska membranskih tastera sa performansama i taktilnim klikom plavog mehaničkog sviča. To donosi gejming iskustvo koji kombinuje najbolje od obe vrste svičeva.

PCPress.rs Image

Tastatura je izrađena istom tehnologijom koja je korišćena kod Pro linije proizvoda. To uključuje magnetni oslonac za dlanove, kućište od visokokvalitetnog aluminijuma, OLED smart ekran, media kontrole i roler za podešavanje zvuka, kao i podešavanje osvetljenja za svaki taster pojedinačno. Korisnici mogu da na OLED ekranu prikazuju GIFove, imaju pregled informacija direktno iz igara kao što su CS:GO i Dota2, imaju informacije o pesmama sa TIDAL-a, Diskord poruke, podešavanja tastature i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Za više informacija o Rivalu 3, Apexu 3 i Apexu 5, posetite www.SteelSeries.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,