Stigao BlackBerry Curve 8900

PCPress.rs ImageVip mobile i kompanija Research In Motion predstavili su novi BlackBerry Curve 8900. Pored toga što objedinjuje karakteristike izuzetnog mobilnog telefona, e-mail, organizator, web pretraživač i sadrži mnoštvo multimedijalnih aplikacija, BlackBerry Curve 8900 smart telefon poseduje i podršku za globalnu povezivost, ugrađen Wi-Fi i GPS, procesor nove generacije 512 Mhz i odličan ekran visoke rezolucije.

BlackBerry Curve 8900 smart telefon svojom QWERTY tastaturom i intuitivnom navigacionom kuglicom korisniku pruža izuzetno mobilno iskustvo. Ovaj pametni telefon omogućava korisniku da svoje omiljene pesme i video zapise uvek ima uz sebe. Kamera od 3,2 megapiksela sa autofokusom, stabilizatorom slike, digitalnim zumom, blicem i mogućnošću snimanja video zapisa omogućava slikanje jasnih fotografija visoke rezolucije, pogodnih za štampanje, koje korisnik odmah može poslati svojim prijateljima ili ih postaviti na internet. MicroSD/SDHC memorijski slot podržava do 16 GB dodatne memorije, pružajući korisniku dovoljno mesta za skladištenje i lako premeštanje podataka.

BlackBerry Curve 8900 je quad-band smart telefon sa podrškom za EDGE koja omogućava globalnu povezivost, lak pristup podacima i brzo web pretraživanje. Telefon je moguće koristiti uz BlackBerry Internet Service ili uz BlackBerry Enterprise server.

Pročitajte i:  Intervju: Ko zaista upravlja Internetom?

Sa svojih 110 grama i dimenzijama 109x60x13,5 milimetara Curve 8900 je najtanji BlackBerry do sada, a njegov rafinirani dizajn omogućava laku upotrebu i jednom i sa obe ruke. Njegov izvanredan veliki displej od 2,4 inča HVGA rezolucije 480×360 sa veoma živim bojama čini informacije lako čitljivim. BlackBerry Curve 8900 takođe omogućava fleksibilnost u konekciji sa ugrađenim Wi-Fijem (802.11 b/g) i GPSom.

Curve 8900 je dostupan u Vip centrima širom zemlje sa početnom cenom od 18.999 RSD u okviru Biznis tarife 1500, i dolazi u paketu sa microSD memorijskom karticom od 1 GB. Vipovi stručnjaci za BlackBerry će korisnicima redovno biti na raspolaganju u Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu kako bi pokazali kako BlackBerry smart telefoni mogu da se koriste u komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,