PC Press Studio

Stigao je trejler za GTA 6

Igra će biti dostupna tek 2025.godine.

PCPress.rs Image

Prošlo je deset godina od izlaska GTA 5 igre

Radnja igre je ponovo smeštena u Vice City, ali sada je prvi put od početka serijala glavni lik ženskog pola. Rockstar je objavio trejler za GTA 6, sledeći deo u popularnom serijalu video igre. Nažalost, moraćemo da sačekamo bar do 2025.godine da igra postane dostupna.

Igrači su sa nestrpljenjem očekivali sledeći nastavak serijala. Sada, teorijski, taj period čekanja ima kraj. Objavljen je zvanični trejler igre i najava da će igra biti dostupna 2025. godine.

Najnovije slike koje su objavljene kao i curenje informacija i glasine, ukazuju da će GTA 6 biti smešten u Leonidi koja predstavlja Rockstar-ov pogled na Floridu, i uglavnom je radnja usredsređena na Vice City.

Prema trejleru, radnja igre bi mogla da bude smeštena u sadašnje vreme, za razliku od igre Grand Theft Auto: Vice City iz 2002. godine koja je bila smeštena u osamdesete. Nije jasno da li trejler prikazuje važan deo same igre ili služi isključivo kao estetski izbor.

GTA 6 će imati kao glavni lik imati ženu, Luciu. To će biti prva takva uloga u modernoj verziji serijala, kao što je i ranije najavljeno. Takođe, spominju se i druge karakteristike koje su prikazane u trejleru, kao što su močvarni Nacionalni park Everglejds u Floridi, čamac na vazdušnom jastuku, divlje životinje i naravno noćni klub.

Skoro da nema puno detalja, osim informacije da je Lucia u zatvoru što se vidi na početku trejlera. Iako nema mnogo informacija o široj priči, trejler prikazuje različite trenutke i akcije, uključujući uobičajene pljačke i potere sa automobilima. Takođe, prikazuje se kratak snimak aligatora koji ulazi u prodavnicu na benzinskoj pumpi, što sugeriše na moguću umešanost glavnog lika u tu situaciju. Nažalost, detalji o igri biće otkriveni tek za nešto više od godinu dana.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *