Računari i Galaksija

Apple Music Replay se vratio  

Apple Music Replay je stigao. Sažetak vaših najslušanijih pesama, izvođača, albuma i još mnogo toga na kraju godine sada je dostupan na veb stranici Apple Music-a – samo nekoliko dana pre nego što se očekuje da će Spotify izbaciti svoju Wrapped statistiku. 

PCPress.rs Image

Dok je Apple lansirao Replay 2019. godine, prošle godine je ovoj funkciji dao veliko ažuriranje što je čini mnogo sličnijom Spotify Wrapped -u. Ali za razliku od Wrapped -a, koji nudi skup super deljivih tabela, statistika predstavljena u Apple Music Replay jednostavno nije tako privlačna za objavljivanje na mreži i nije direktno dostupna u aplikaciji Apple Music. Ipak, još uvek možete da dobijete svoju listu reprodukcije za 2023. u aplikaciji Apple Music. 

Kao i prošle godine, Apple Music Replay će prikazati zabavnu traku svih vaših omiljenih pesama i izvođača godine, kao i koliko ste vremena proveli slušajući ih. Apple Music Replay takođe sadrži i prekretnicu koja pokazuje da li ste ispunili određene ciljeve kada koristite uslugu, kao što je slušanje 1.000 pesama. 

Pročitajte i:  Apple planira lansiranje M3 MacBook Air-a i nadogradnju iPad Pro i iPad Air-a u martu sledeće godine

 Da biste videli svoj Replay za ovu godinu, idite na replai.music.apple.com i prijavite se sa svojim Apple ID-om. Odatle možete da vidite svu svoju statistiku slušanja za godinu. Pošto se očekuje da će Spotify Wrapped biti lansiran početkom decembra, Apple je verovatno želeo da Replai-u da prednost pre nego što ga zagluši statistika Wrapped -a koja se deli na Instagramu i X-u (ranije Twitter). 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *