Stipendije za 20 Vip studenata

PCPress.rs ImageKompanija Vip mobile pokrenula je konkurs za drugu generaciju studenata koje će stipendirati. Kroz projekat “Budi Vip student” operator mobilne telefonije podržava ambiciozne studente zainteresovane za usavršavanje u oblasti telekomunikacija.

Proces izbora 20 najboljih koji će postati Vip studenti odvija se u tri faze, a prijavljivanje za učešće u projektu traje do 15. decembra. Tokom prve faze, osim podataka o sebi zainteresovani studenti trebaju i da odgovore na pitanja koja se nalaze u obrascu za prijavu. Druga faza će trajati od 31. decembra do 31. januara naredne godine, nakon čega će biti odabrani studenti koji ulaze u treću fazu. Dvadeset najboljih biće proglašeno 31. marta 2009. godine.

Vip studenti će dobiti, između ostalog, plaćenu dvomesečnu letnju praksu u kompaniji Vip moble, školarinu za prvu godinu diplomskih studija na matičnom fakultetu, kao i prisustvo stručnim predavanjima domaćih i gostujućih profesora. Detaljnije informacija o tome studenti kojih fakulteta se mogu prijaviti i drugim uslovima konkursa može se saznati na web sajtu Ja sam Vip.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,