Stiže Elden Ring VR mod (video)

Igra Elden Ring se najavljuje od prošle godine, a konačno je izašla 25. februara, i to za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One i PC. Ljubitelji fantazija su nagrađeni za strpljenje, posebno zbog toga što se ispostavilo da je igra odlična.

PCPress.rs Image

Radi se o scenariju za koji se tvrdi da bi mogao da promeni to kako doživljavamo RPG – priča je nastala iz saradnje Džordža R. R. Martina i izvršnog direktora kompanije From Software – Hidetake Mijazakija, što je formula za uspeh, bar kada je ovaj žanr u pitanju.

O igri se mnogo priča, a poslednja tema je u vezi s VR modom – Luke Ross, koji je već poznat po VR modovima za Red Dead Redemption 2 i Cyberpunk 2077, sprema VR opciju za ljubitelje igre Elden Ring. Očekuje se da mod bude gotov do kraja aprila, a do njega će moći da dođu oni koji se pretplate na R.E.A.L. VR Patreon.

Igrači koji Elden Ring igraju već neko vreme tvrde da je više nego vrlo dobra. U pitanju je prva velika From Software igra nakon naslova Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine, a radi se o otvorenom svetu s konjima, vitezovima i zmajevima. Temelji se na stilu Dark Souls serijala, samo što se radi o mnogo većem svetu, koji će igrači sasvim sigurno istraživati sa zadovoljstvom. VR mod je još jedan sloj u svetu koji bi mogao da se pretvori u franšizu.

Pročitajte i:  Gejming i jahanje: Konji u video igrama

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari: