Stiže gumena stolica za gejmere, portali je isprozivali

Stiže stolica na naduvavanje za gejmere! Stolica nije namenjena za igre na bazenu, nego za udobno sedenje i uživanje u mračnom kutu sobe za igranje igara.

PCPress.rs Image

Gigabyte za gejmere

Kompanija Gigabyte proširuje asortiman nameštaja za igre i predstavila je novu Gigabyte Aorus stolicu, koja izgleda kao da dolazi iz sobe Dart Vejdera. Na nemačkom tviter nalogu, Gigabyte je objavio nekoliko slika novog proizvoda, međutim, osim par duhovitih komentara, post nije imao ozbiljniji “reach”.

Većina portala koja je pisala o novoj stolici, takođe je imala duhovite komentare. Jan Eveden, sa portala Tom’s Hardware, u review-u je komentarisao da, iako se stolica lako održava, neće izdržati ako se u nju zabode svetlosni mač. Nazvao ju je meditativnom stolicom Darta Vejdera.

Performanse ove stolice, pojedini su predstavili kroz opis gume i štampanog logoa AORUS-a, ističući da se lako pere. Kako bilo, uglavnom se pitaju zbog čega je Gigabyte izbacio ovaj prozvod. Kompanija je kritikovana i zato što, u tvitu sa slikama i heštegovima, nije napisala ni jednu drugu informaciju (a i koju bi, kada je stolica gumena?), pa nije jasno da li je samo htela da pokaže da je ima u ponudi.

Premda su neki portali proizvod nazvali “parodijom gejmerske stolice”, drugi su bili dobronamerniji. Portal Notebookcheck, izneo je mišljenje da, iako gumena stolica ne može da se meri sa Gigabyte-ovim AGC300 ili AGC310 ozbiljnim modelima, može sasvim lepo da se uklopi sa gaming notebook-om, kao što je Gigabyte-ov AOURS 15G Gaming laptop.

Izvor: Notebookcheck

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,