Strawberry solarni punjač i u Boru

Kompanije Strawberry energy i mt:s postavile su i u Boru solarni punjač za mobilne uređaje.

PCPress.rs ImageSolarni punjač omogućava građanima da besplatno pune svoje mobilne telefone ili druge prenosive uređaje, a moći će i da besplatno surfuju u mt:s mreži.

Aleksandar Branković iz kompanije Telekom Srbija rekao je da je značajna dimenzija ovog projekta ulaganjue u oblast zaštite životne sredine i obnovljivih izvora energije.

 „ Strawberry drvo će građanima Bora omogućiti da besplatno dopune baterije svojih prenosivih uređaja energijom Sunca i to onda kada su daleko od svojih domova, a baterije telefona su im prazne“, rekao je on.

Pored ovog, posađena su i tri prava stabla bora.

 „Bor i „Strawberry Drvo“ imaju jednu veliku sličnost. Bor ponosno nosi naziv jednog zimzelenog drveta, dok „Strawberry Drvo“ već u svom nazivu nosi simboliku ekologije i zelenih tehnologija. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, danas Bor dobija jedno novo drvo, naše „Strawberry Drvo” – javni solarni punjač za mobilne telefone i druge prenosive uređaje. Pored ovog drveta, Bor će postati bogatiji i za još tri nove sadnice borova, koja ćemo danas posaditi i koje će nositi simboliku početka jedne nove priče u životima građana Bora”, rekao je Miloš Milisavljević,osnivač i direktor kompanije „Strawberry energy“.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  „Nijedna vrsta ne umire sama“ – nova kampanja Telekoma Srbija
SBB

Tagovi: , , ,