BIZIT plus

Struja na sunce (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu na 16 strana možete čitati sve o solarnoj energiji koja će u narednim godinama biti važna tema i u Srbiji! Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Čitav svet se uključio u borbu protiv globalnog zagađenja i zagrevanja, pa je izgleda došao red i na nas. Konačno smo dobili obećavajuće nove zakone o OIE, energetskoj efikasnosti, energetici i rudarstvu. Čitav set zakona koji, ako se podupru dobrim podzakonskim aktima, konačno mogu da otvore vrata zdravoj, pravoj, prirodnoj selekciji među izvorima energije koji će nuditi „zeleniju budućnost“ i bolji suživot našeg društva sa čovekovom okolinom. Kako se razvija naša država, sigurno će rasti i potreba za energijom, najviše za električnom jer se ona najlakše transformiše u sve druge oblike.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Ako uzmemo u obzir činjenicu da najveći deo energije koju naša planeta koristi dolazi od Sunca ne treba da čudi sve veće interesovanje za ovaj izvor obnovljive energije. Istraživali smo i u ovom novom specijalnom izdanju dajemo odgovore na pitanja šta nam donose nova zakonska rešenja, kako ovakvi sistemi rade, koliko su efikasni, kako da ih konfigurišete, koliko sve to košta i kada će se investicija isplatiti?

Pročitajte i:  eZdravlje 2024 (Besplatno dopunjeno izdanje)

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • Struja na Sunce
  • Intervju: prof. dr Zorana Mihajlović – Zelena energija kao strategija
  • Noleko: Sunce se isplati
  • Deset sunčanih godina
Facebook komentari: