ERP 2024

Super Mario Maker 2: Novo ažuriranje i nove mape

Super Mario Maker 2 pozvao je sve ljubitelje ove igre da se ujedine u iskustvu koje im dozvoljava da igraju, samostalno kreiraju i sa drugim igračima dele Mario scenarije iz svojih snova. Maker 2 se pojavio još u maju 2019, a sada je tu i novo ažuriranje koje omogućava kreiranje bogatijih svetova.

PCPress.rs Image

Maker 2 se bitno razlikuje od originalne „napravi sam svog Maria“ igre, pa je Nintendo još 2019. najavio niz novih opcija, a među njima je co-op način igranja, koji igračima omogućava kreiranje novih nivoa tokom igre. Kreirane nivoe na istoj konzoli može da igra do dvoje igrača, a ako se presele na online platformu – čak četvoro. Igra je tom prilikom dobila i niz novih tema – zimsku, pustinjsku i šumsku – potom noćni mod, u okviru kojeg se menja način na koji funkcionišu neki aspekti igre, te dodatne junake poput Red Yoshi i Angry Sun.

Pročitajte i:  Da li Mario oseća bol? Komplikovano je 

Uskoro stiže i novo ažuriranje za Maker 2, a sa opcijama koje igračima omogućavaju da naprave potpuno nove Super Mario igre, budući da će dobiti pristup “World Maker” modu koji omogućava povezivanje različitih sekcija na mapi.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: