BIZIT plus

Super žene u TC Ušće u petak, 7. aprila

Prvi korak u okviru programa podrške ženskom preduzetništvu, u organizaciji renomirane srpske hosting kompanije Mainstream, desiće se 7. aprila u Ušće Shopping Centru od 10 do 19 časova.

PCPress.rs Image

Kao vodeći provajder naprednih IT usluga u regiji, kompanija Mainstream je započela projekat apsolutne podrške ženskom preduzetništvu – super žena. Kakav god posao da se pokreće, prisustvo na Internetu je neizbežno, a osim izrade sajta obavezan korak je smeštanje tih informacija na pouzdanu i uvek dostupnu hosting platformu. Mainstream, sa svojim poslovnim jedinicima, obezbeđuje popuste za sve super žene: menadžerke, preduzetnice, žene koje već imaju svoj posao ili ideju za biznis, i to sa čak 50% na usluge:

Postavljanja web sajta online i premeštanja svih poslovnih aplikacija na cloud, čime se značajno smanjuju troškovi poslovanja (mCloud.rs hosting), kupovine internet domena (Domenko.rs), kao i na različite IT  kurseve u okviru Admin trening centra (ATC.rs).

Akcija važi do 30. aprila, a svi koji se prijave na pultu tokom promocije u Ušću, popust mogu iskoristiti u naredna tri meseca. Svi posetioci će imati i priliku da u periodu od 18 do 19 časova u centralnom holu Ušća, popričaju i upoznaju se sa uspešnim preduzetnicama, hrabrim ženama koje su ideju pretvorile u biznis! Gošće su:

Nađa Jokanović , koosnivačica Wannabe Magazina, jednog od najčitanijih internet medija koji se bavi temama iz života, mode, putovanja i slično.

Ana Pajković i Marija Janjušević, mlade mame preduzetnice  koje su pokrenule Kidster app – aplikaciju putem koje može da se proda ili razmeni odeća za decu od 0 do 10 godina.

Sonja Dakić, koosnivačica DajDaj pelena, jedinih pelena od bambusovog drveta u Srbiji.

Vesna Velkić, direktorka Admin Trening Centra, računarske laboratorije u kojoj se organizuju ekspertski IT kursevi.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija