BIZIT plus

Program finansiranja za nabavku IT opreme

U Srbiji je pokrenut “easylease” program finansiranja za nabavku Cisco tehnoloških rešenja, koji omogućava preduzećima da sa minimalnom početnom investicijom i pristupačnim mesečnim ratama nabave kvalitetnu tehnologiju i značajno unaprede ukupno poslovanje.

PCPress.rs Image

U Srbiji se ovom programu priključila kompanija TeleGroup, koja u našoj zemlji posluje preko 16 godina kao provajder informaciono – komunikacionih tehnologija, sa ciljem da preduzećima omogući optimalne uslove za nabavku Cisco tehnologija.

Preduzeća u Srbiji shvataju značaj primene tehnologije u svakodnevnom poslovanju, ali često zbog skromnih budžeta nisu u prilici da implementiraju sve tehnološke alate koji su im neophodni kako bi obezbedili održivi razvoj. Značajan razvoj i unapređenje IT sektora kreira kontinuiranu potrebu za dodatnim investiranjem u ovaj sektor.

Prema rezultatima SEE Forum istraživanja koje je sproveo IDC, a koje je uključivalo 50 velikih kompanija u regionu, 57 posto sredstava usmereno je upravo na kreiranje novih IT rešenja ili transformaciju postojećih. Prema IDC prognozi iz januara meseca, u 2016. godini ukupna vrednost investicija u Srbiji u IT sektor dostigla je iznos od 835 miliona dolara, odnosno 116 dolara po glavi stanovnika, što je znatno ispod proseka regiona. U Bugarskoj ukupna vrednost investicija u IT sektor iznosila je 1,04 milijardu dolara, što je 145 dolara po glavi stanovnika, a u Hrvatskoj je ukupna investicija prevazišla 1,07 milijardi dolara, odnosno 240 dolara po glavi stanovnika. Po glavi stanovnika, najviše je uloženo u Sloveniji, čak 404 dolara, tako da ukupna je vrednost prevazišla 802 miliona dolara.

Pročitajte i:  Cisco otpušta hiljade zaposlenih

Sa ciljem da se obezbedi podrška za sve veće potrebe klijenta kada je u pitanju ulaganje u informaciono-komunikacione tehnologije, globalni partneri UniCredit Leasing i Cisco kreirali su poseban program finansiranja – easylease 0% , kojem se kao Cisco partner priključila i kompanija TeleGroup. Klijentima u Srbiji ovaj program omogućava brzu i jednostavnu nabavku kompletnih ’end-to-end’ rešenja, uključujući hardvere, softvere i usluge u maksimalnom iznosu od 250.000 evra, sa iznosom kamatne stope od nula posto i rokom otplate od 24 meseca. Zahvaljujući ovom programu, početna investicija preduzeća, odnosno učešće, iznosi 10 posto od neto vrednosti opreme, što ostavlja dodatni prostor za ulaganje sredstava u druge projekte.

Na primer, ukoliko se preduzeće odluči za kupovinu Cisco opreme u ukupnoj vrednosti od 100.000 evra, učešće bi iznosilo 10.000 evra, dok bi mesečna rata iznosila 3.750 evra.

Za više informacija o zahtevima fnansiranja vaše Cisco tehnologije posetite web-stranicu easylease program ili pošaljite e-mail TeleGroup timu na it@telegroup.rs.

Facebook komentari: