T-Mobile omogućava besplatno testiranje njihovih internet usluga

T-Mobile je lansirao svoju 5G uslugu kućnog interneta prošle godine uz obećanje niske mesečne stope od 50 dolara. Ove godine se nada da će što više ljudi odvući od tradicionalnih internet provajdera novim ponudama, počevši od 15-dnevnog probnog perioda za uslugu.

T-Mobile omogućava besplatno testiranje njihovih internet usluga

T-Mobile nudi povoljnosti i za porodične pakete

Kompanija takođe nudi da pokrije naknade za prevremeni raskid ugovora ako napustite svog trenutnog internet provajdera i dođete u T-Mobile. Pretplatnici na kućni internet su takođe sada uključeni u promocije kompanije T-Mobile, a kompanija kaže da zaključava sadašnje troškove od 50 dolara mesečno za trenutne kućne internet pakete sve dok održavaju nalog. T-Mobile nudi i bolju cenu, za samo 30 dolara mesečno, ako ste u porodičnom paketu Magenta Max.

Da biste iskoristili bilo šta od ovoga, moraćete da proverite da li je T-Mobile odobrio vašu adresu za kućni internet. Kompanija kaže da trenutno ima 40 miliona adresa, a na osnovu analize raspoloživih kapaciteta po sektorima utvrđuje koji su domovi dobri kandidati. Izvršni direktor T-Mobile-a, Mike Sievert, naveo je da kompanija odobrava usluge samo na mestima gde zna da može u potpunosti da podrži zahteve kupaca.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: