PC Press Studio

Tandberg najavio pristupačno HD rešenje za video-konferencije

tandberg-codec-c20Poznati proizvođač opreme za video-konferencije, kompanija Tandberg, najavio je novo rešenje visoke definicije, namenjeno malim i srednjim preduzećima. Sistem Quick Set C20 podržava prenos slike rezolucije 1080p i po rečima odgovornih iz Tandberg-a, omogućiće manjim preduzećima znatne uštede, tako što će im smanjiti izdatke za putovanja.
Quick Set C20 je paket koji se sastoji od kodeka C20, kamere visoke rezolucije koja može da zumira 4x, daljinskog upravljača i mikrofona. Može se povezati sa bilo kojim ekranom visoke definicije, a podešavanje celokupnog harvera i mrežnog okruženja obavlja se jednostavno, u pet koraka.
Osim osnovne, Tandberg nudi i poboljšanu verziju Quick Set C20plus, koja uključuje unapređenu kameru- ona između ostalog može da zumira 12x. Oba sistema podržavaju rad sa dva ekrana i softver Tandberg Management Suite (TMS). Ovaj program prati nivo iskorišćenosti sistema i propusnog opsega, detektuje gubitke paketa i podržava odloženi prenos; može se nadograđivati i lako se integriše sa postojećim aplikacijama. Pomoću Web interfejsa, lako se ažurira i povezuje sa srodnim sistemima.

Izvor: eWeek

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,