BIZIT plus

Tatjana Skoko novi direktor Microsoft Hrvatska

Tatjana Skoko preuzela je dužnost v.d. direktora kompanije Microsoft Hrvatska. Na toj poziciji nasledi će Lejlu Zukić – Krivdić, koja preuzima dužnost Channel Development Managera u Microsoftovom odeljenju CEE OCP & SMC, gde će biti zadužena za 33 zemlje srednje i istočne Evrope.
PCPress.rs Image
Tatjana Skoko na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora Odeljenja za korporativne korisnike u Hrvatskom Telekom-u, gde je ostvarila kontinuirani rast poslovnih rezultata, učestvovala u pozicioniranju Hrvatskog telekoma kao preferiranog pružaoca usluga poslovnim korisnicima u Hrvatskoj, ali i širenju poslovanja u srednjoj i istočnoj Evropi (CEE).

„Microsoft u Hrvatskoj ima velik potencijal, a poseban naglasak u radu biće dalja podrška hrvatskim IT firmama u cilju promocije i implementacije najmodernijih partnerskih poslovnih rešenja zasnovanih na vrhunskoj platformi i uslugama kompanije Microsoft”, izjavila je Tatjana Skoko.

Skoko će nastaviti i dosadašnju strategiju Microsofta s fokusom na ubrzanje digitalne transformacije privrede, javnog sektora, te društva u celini.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft-ov novi OneDrive dizajn počinje da se primenjuje