Tehnologija u službi pripremanja hrane

Digitalizacija se kroz razne inovativne gedžete uvlači u sve sfere života pa tako i u kuhinju, sa SmartyPants pametnim tiganjem koji prati koliko hrane ste stavili u njega, što vam omogućava da brojite kalorije, a takođe vam daje i uputstva za kuvanje i mašina za pravljenje piva, iGulu, koja vam dozvoljava da sami ubacujete sastojke i recepte koje želite preko aplikacije i tako pravite svoje pivo. Još jedan takav je i Thermomix TM5 multifuncionalni kuhinjski aparat koji poseduje čip sa receptima i elektronsko navođenje za brzo, lako i kreativno spremanje omiljenih jela.

PCPress.rs Image

Dvanaest funkcija u jednom aparatu, zamenjuje 15 kuhinjskih aparata, pa TM5 može da meri, melje, secka, meša, radi toplu i hladnu emulgaciju, blenda, miksa, dinsta i kuva razne žitarice, voće, povrće, meso i ostale namirnice. Poseban dodatak Varoma omogućava i pripremu hrane na pari. Aparat se može koristiti na tradicionalan način, uređaj će da meri sastojke, secka ih, meša, bari, kuva, a sve ostalo radimo sami. Međutim, ono što ga razlikuje je čip, to jest vodič za kuvanje pomoću kog možete da spremate jela po receptima. Recept se bira iz čipa za kuvanje i prate se uputstva na ekranu. Izborom recepta vreme i temperatura će biti automatski podešeni. Na ekranu će biti i predlog na kojoj brzini je to jelo potrebno pripremati i nakon što se podesi određena brzina, priprema željenog obroka može da počne.

Bilo koji način kuvanja da izaberete možete postići dobre rezultate na brz i lak način, a i ovakvi pametni kuhinjski uređaji sigurno štede našu energiju i vreme. Za više detalja možete posetiti sajt.

Kontakt: 064/110 46 92

Facebook komentari: