BIZIT plus

Tehnološka rešenja u sistemima tehničke zaštite

Nakon uspešnog učešća na Adria Security Summit-u, održanog prošle godine, kompanija Lunatronik, u saradnji sa hotelom Crowne Plaza u Beogradu, 7. marta organizuje prezentaciju novih tehnoloških rešenja u sistemima tehničke zaštite. Kao jedna od retkih kompanija koje se uspešno bave istim poslom i pod istim imenom već više od četvrt veka, Lunatronik ima kvalifikovane stručnjake koji uživaju u svom poslu i koji su u stanju da prenesu najnovija znanja i tehnologije iz oblasti sistema tehničke zaštite svim zainteresovanim na ovim našim prostorima.

Na prezentaciji će biti prikazane mnoge savremene tehnološke novosti koje unapređuju sisteme tehničke zaštite, podižu nivo bezbednosti i olakšavaju život i korisnicima i instalaterima i Kontrolnim centrima. Biće predstavljeno i nekoliko reprezentativnih projekata realizovanih sa stranim partnerima i lokalnim instalaterima u oblasti kontrole pristupa zbog povećanog stepena rizika usled globalnog terorizma. Za predavanja će biti zaduženi iskusni stručnjaci iz Lunatronika, kao i gosti iz inostranstva.
Na prezentaciji možete očekivati mnoge novosti, a izdvojili bismo: Hibridne alarmne centrale sa 3G i LAN komunikatorima i Cloud security-jem, JA-100; kontrolni centar za monitoring alarma, kamera, GPS-a, GPRS uređaja, sa maksimalnom pouzdanošću – LAN/GPRS/SMS/e-mail/PSTN: JA-ARC; virtuelni termostati za funkcije pametne kuće preko alarmne centrale; senzorske i trokrake barijere za pravu kontrolu pristupa, Makim; pametne kamere sa detektorima temperature, vlažnosti i osvetljenosti i besplatnim snimanjem na Cloud serveru sa IFTTT funkcijama, SpotCam; pametne kuće, ELKO EP, iNELS; Automatska zakretna i klizna vrata najnovije generacije, Face;
aktivna i On-Line kontrola čuvarske i terenske službe, Active Track; SOS tasteri i specijalni telefon za pomoć starim osobama i još mnogo toga.

Pročitajte i:  Pametna integracija za unapređenje sigurnosti i komfora

PCPress.rs ImageDa biste se prijavili za učešće na prezentaciji posetite link: www.klt.rs/mailinglista ili nam pošaljite svoje podatke e-mailom na Prezentacija@KLT.rs i uskoro ćete dobiti potvrdu koja služi kao ulaznica. Za sve dodatne informacije posetite www.klt.rs

Facebook komentari: