Tehnomanija – brend lider 2012.

PCPress.rs Image

Stručni kolegijum osme Brend Konferencije, u skladu sa jedinstvenom tradicijom bavljenja brendingom i misijom promocije najboljih primera  razvoja i  tehnologija brendiranja,  doneo je odluku da specijalnu nagradu „brend lider 2012 u oblasti elektronske trgovine u regionu JIE” dodeli kompaniji Tehnomanija. Snažna prepoznatljivost brenda, vodeća tržišna pozicija, visok stepen zadovoljstva potrošača,  odlična komunikacija i imidž u stručnoj i široj javnosti, pozitivan razvojni trend poslovanja, pozitivna energija,  aktivna svest o društvenoj odgovornosti implementirana u poslovnu filosofiju i doprinos u jačanju poslovnog ambijenta i ukupnog nacionalnog brenda Srbije – osnovni su elementi odluke da kompanija TEHNOMANIJA bude izabrana za ekskluzivnog nosioca ove nagrade.

Ovogodišnja konferencija, osma po redu, pokriva temu “Međunarodna saradnja, investicije, izvoz i nova tržišta” i glavne teme kojima se bavi su – unapređenje privredne saradnje, privlačenje novih direktnih investicija, izvori finansiranja inovativnih  i razvojnih projekata,  pronalaženje novih tržišta za  plasman usluga i proizvoda kao i pokretanja novih tržišnih inicijativa.

Brend Konferencija „MEĐUNARODNA SARADNJA, INVESTICIJE, IZVOZ I NOVA TRŽIŠTA”  održava se 29. maja 2012. u Beogradu, u Sava Centru. Pored konferencijskog programa, svim učesnicima biće na raspolaganju  posebna sala za B2B susrete, gde će biti omogućeno predstavljanje konkretnih poslovnih projekata i organizovanje match-making sastanaka između kompanija, asocijacija i zvaničnika regiona i gradova.

Mass Media International d.o.o.

www.brandfair.org

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: