BIZIT plus

Tehnomanija, Samsung i PC Press poklanjaju 3D anaglifske naočari

PCPress-3D-anaglyph-sample-Samsung-branded-glassesUz novo izdanje časopisa PC Press, broj 172, očekuje vas poseban poklon – 3D stereoskopske anaglifske naočari. Na pratećem DVD-u naći ćete brojne primere anaglifskih slika, video materijala i alatki uz čiju pomoć možete sami da pravite 3D sadržaje.

Tim povodom, dvanaest naših partnera odlučili su da PC Press ukrase 3D oglasima. Da biste ove oglase videli stereoskopski, potrebne su vam anaglifske naočari koje ćete naći u časopisu PC Press broj 172. Naočari su zajednički poklon kompanija Tehnomanija, Samsung i PC Press.

Anaglifske 3D stereoskopske naočari najviše će obradovati ljubitelje igara. Koristeći iZ3D drajver koji je, takođe, priložen na DVD-u uz broj 172, moći ćete da igrate vaše omiljene 3D igre u stereoskopskom modu. Ovaj drajver omogućava korišćenje svih poznatih 3D režima koji su trenutno u upotrebi – Nvidia 3D Vision, iZ3D, 3DTV koji koriste Samsung, Panasonic, LG

iZ3D je komercijalni program, ali ga možete koristiti besplatno za anaglifsku stereoskopiju uz naše naočari. Najlepša vest je što nema vremenskog ograničenja (ne postoji probni, trial, period) za anaglifsko 3D korišćenje, čak ne zahteva ni besplatnu registraciju.

Pročitajte i:  Ažuriranje za PS5: Najnovije softversko izdanje donosi nove funkcije

Posetite i sutra www.pcpress.info i saznajte kako se iZ3D instalira i koristi za igranje 3D igara. Već postoji podešavanje za preko 350 aktuelnih naslova (presets), a svakog dana dodaju se novi preseti koje samo treba da učitate pre pokretanja igre.

Strpite se do sutra, jer je “Savet roditelja PC Press-a” apelovao da se ove informacije publikuju u petak, da deca zbog preteranog igranja ne bi gubila radne dane…

[nggallery id=12]

Facebook komentari: