BIZIT plus

Lenovo IdeaPad Z360 za modno osvešćene trendsetere

PCPress.rs ImageZa sve koji pored izvrsnih tehnoloških mogućnosti žele da budu u skladu s najnovijim modnim trendovima, kompanija Lenovo predstavila je laptop IdeaPad Z360 elegantnog i modernog dizajna.
Laptop IdeaPad Z360 namenjen je korisnicima koji su neprestano u pokretu i žele prenosivi računar čije performanse odgovaraju njihovom aktivnom načinu života, čineći njihovo računarsko iskustvo prijatnijim i novčano prihvatljivijim. Tanak, lagan i elegantan, bogatih multimedijalnih mogućnosti, IdeaPad Z360 najnoviji je dodatak seriji IdeaPad Z. Raskošnog dizajna s modernom chiclet tastaturom uklopljenom u okvir sjajne metalik boje, IdeaPad Z360 predstavlja savršen modni dodatak za sve modno osvešćene trendsetere.
Uz trendi dizajn, laptop IdeaPad Z360 ima i izvrsne tehničke mogućnosti. Korisnici laptopa IdeaPad Z360 uživaće u gledanju filmova u visokoj rezoluciji u widescreen formatu 16:9 na dostupnim 13,3″ i 15,6″ ekranima. Takođe, korisnicima je na raspolaganju opcionalni Blu-ray Disc uređaj i Dolby Advanced Audio za nezaboravno audio iskustvo koje će posebno doći do izražaja prilikom preslušavanja najnovijih muzičkih hitova. Pritiskom na taster OneKey Theater II optimizuju se audio-video postavke, čineći laptop IdeaPad Z360 idealnim za pregled video materijala i ostalog multimedijalnih sadržaja.
Sve trendsetere posebno će obradovati izbor mogućnosti povezivanja WiFi, Bluetooth i 3G, omogućujući im da u svakome trenutku i na svakom mestu budu u toku s najnovijim svetskim trendovi, kao i svim svojim prijateljima.
Cena modela Lenovo IdeaPad Z360 iznosi 495 evra + PDV.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Izvor: Lenovo

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,